Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015
krondia:
Cu siguranţă sunt cele mai spectaculoase fotografii pe care le-am văzut în ultimul timp, mulţumim :thumbup: :applause:
Aţi avut o vacanţă de invidiat, nu ştiam că Turcia este aşa frumoasă.
admin:
Dupa o experienta in Antalia, unde in afara de resortul de 5* in care am stat si in care intradevar ne-au ghiftuit cu mancare si bautura, dar unde n-am avut nimic de facut altceva decat baie si plaja (si asta nu mi se potriveste... ::) :-\) mi-am spus ca nu mai am ce cauta pe acolo. Cum am iesit din resort, mamaaaa! - era un dezastru, case neterminate cu zecile (am inteles ca fac asta intentionat sa nu plateasca impozite), bazare cu tot felul de aiureli si ceainarii cu narghilea si...cam atat! Am dat eu de unii care faceau rafting, m-am dat pana pana m-am innebunit de cap, apoi de altii care faceau parasailing si am papat vreo 200 de dolari stand agatat de o sfoara...Altceva nu am gasit de facut...M-am plictisit de moarte...
Acum insa a fost cu totul altceva. Marmaris si Fetiye nu sunt Antalia, au o gramada de cluburi, de restaurante cu peste, cafenele super, iar bazarele sunt cu totul altceva, mai aranjate si din loc in loc mai dai si de altceva decat de "Original fake" sau "Genuine fake" :). Peisajele sunt altfel, mult mai verde totul, nu este doar nisip si ars....Mi-a placut aceasta parte a Turciei. M-a surprins si emanciparea femeilor de acolo, doamne ce diferenta - umbla prin baruri, fumeaza si beau fara nici o problema, se imbraca european, au atitudine si cele din Germania cu tot felul de naframe in cap, cu plase imense in maini in spatele barbatilor....
Da, o altfel de Turcie...
admin:
Oare a venit toamna in Marmaris?
! No longer available
cris_gl:
niciodata nu poate fi toamna in Marmaris in mintea mea. Doar vara cu soare si ape turcoaz , valuri blinde , leganat de goeleta , chicoteli de oameni frumosi la suflet . Iar toamna mi-o imaginez cam asa.....la .o terasa la cafenea ,soare blind, o cafea turceasca cum nunai ei stiu sa o faca , o baclava (mica si nevinovata ) iar pe fundal o muzica live cum am ascultat in citeva seri.
EmBo:
Ca tot veni vorba despre muzica pe goeleta, o reamintire a serii Gregory Lemarchal, a carui muzica de suflet ne-a insotit cateva ore pe punte:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă