Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera albastra. Cu guleta in apele Turciei 21 - 28 septembrie 2015

<< < (27/39) > >>

Mimi:
 Ce poze frumoase , Embo ! Ce impresii frumoase , Gigi ! Tare mi-ar placea sa traiesc si eu experienta asta ! O intrebare , insa , pentru cei care nu stiu sa inoate  exista veste de salvare ?

admin:
Da, exista si veste si tot felul de colacei de aceia de intrat in mare, unde mai pui ca apa este atat de sarata incat nu ai cum sa te duci la fund... Dar Mimi, crede-ma, pt o excursie ca asta merita sa inveti sa inoti. Este cea mai frumoasa experienta pe care un iubitor de mare poate sa o aiba...

Mimi:
 Multumesc, poate ca asta este imboldul de care aveam nevoie ca sa imi fac curaj sa invat sa inot !

admin:
Sa stii ca merita tot efortul...Plus ca excursia asta are ceva ce ti-ar fi placut tie mult: o intrare prin raului Karacay cel care a taiat canionul Saklikent. Este atat de spectaculos incat nu ma saturam sa privesc. Uitasem de apa rece care-mi depasise inaltimea picioarelor....

Ceea ce a postat Embo, este la fel un loc grozav pe care l-am parcurs la picior. Nu cascada in sine este spectaculoasa ci drumul pana la ea....adica exact ceea ce a aratat Embo. Sunt convins ca si lui i-a placut acelasi lucru...

EmBo:
Da, asa e, am pus cateva imagini ale drumului apei, asa cum l-am vazut eu. Sper ca v-a placut viziunea mea. Putin suprarealista, dar jur ca asa era :).

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă