Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
Ceremi:
Buna ziua!
de unde se pleaca din Bucuresti pentru Samothraki, pe 25 august?
:smiley6600:
wonderland:
Gigi e in Spania, deci nu prea are cum sa raspunda. Dar, de obicei informatiile legate de ora/locul plecarii se dau mai aproape de data excursiei. Asa ca Ceremi, nu te nelinisti, vei afla si de unde. Deocamdata va trebui sa te bazezi pe singura informatie data de Gigi la prezentarea excursiei:blush:
--- Citat din: admin din Sâmbătă, 21 Februarie 2015, 10:15 ---Transport Se pleaca din Bucuresti in 25 august la 21.00,
--- Terminare citat ---
admin:
Sunt zile pline, incarcate pt mine aici in Spania asa ca nu am prea avut timp de online. :-[ Peste Email-uri nu m-am uitat inca, pe forum acum incerc sa raspund...Ceremi, informatiile legate de intalnire - asa cum iti spunea si Wonderland vor aparea mai aproape de data plecarii - am sa le dau in 10 august.
ilaria:
As vrea sa anunti pe cei eventual interesati ca, din cauza unor intamplari recente, sunt nevoita sa renunt la excursia in Samothraki de la sfarsitul lui august. Am anuntat agentia, cine doreste sa cumpere biletul meu va lua legatura cu aceasta. Il voi posta si pe un site de vanzari (Olx sau altul).
wonderland:
Ilaria, nu sunt convinsa, dar nici nu pot vorbi in numele lui, ca Gigi ar agrea idee cu postarea pe OLX :faint:
Si, apoi cum ar suna anuntul? Vand loc intr-o excursie pentru persoane singure? pentru detalii accesati....
Eu zic sa aștepți un pic, să vezi ce ecouri primești pe aici, pe forum sau de la agentie (tine seama ca Samiza e plecată, oricum nu se poate implica prea mult iar răspunsurile vor mai întârzia.) Oricum, amandoi, si Gigi si Samiza vor reveni acasa pe 9-10 aug.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă