Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
cz_irina:
ok, deci ramane sa aleg daca raman in Sorrento, Ischia sau Positano. Evident ca m-am gandit si la yacht, altfel nu se poate :smitten: :smitten:
In Grecia, daca am yachtul ala, am ce face...rau de mare nu am, furtuni pe mare imi plac. Si pt niste tzatziki bun...acolo raman!! ;)
bibitzu:
am achitat avansul
daca vremea ne ajuta, vacanta va fi minunata
ludmila:
Bună. Am achitat deja avansul și aștept cu nerăbdare excursia. Ingrid, am ințeles bine, ești cumva din Vatra Dornei? Eu sunt din Suceava și dacă mergi și tu în această excursie , poate mai vorbim, ce zici? :worship:
ingrid:
--- Citat din: ludmila din Duminică, 15 Martie 2015, 12:48 ---Bună. Am achitat deja avansul și aștept cu nerăbdare excursia. Ingrid, am ințeles bine, ești cumva din Vatra Dornei? Eu sunt din Suceava și dacă mergi și tu în această excursie , poate mai vorbim, ce zici? :worship:
--- Terminare citat ---
Buna Ludmila! Da, sunt din Vatra Dornei. Am retinut de pe forum, dintr-o alta excursie de acum 2 ani - in care eu nu am mai mers, ca esti din Suceava. Inca nu m-am decis pentru aceasta excursie, vorbim, sper sa ne si intalnim.
Alex andra:
Ciao, lume!
Avans platit. AMR 159 :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă