Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
admin:
Mi-a spus Samiza ca este excursia cea mai solicitata din cele noi lansate. Asa arata si rezultatul chestionarului...Nu cred sa treaca mult timp si o sa inchidem rezervarile...
Vad cu placere ca se infiripa un dialog aici cu cei care vor participa. Foarte importanta aceasta "avanpremiera" virtuala, simt imediat in offline imediat grupurile care s-au sudat inca de pe forum. Acum 3-4 ani asa se intampla la fiecare actiune...Era mare efervescenta si asta crea o stare buna...Nu stiu cand s-a pierdut obiceiul asta si de care dintre valuri....dar pacat! Uite insa ca se pare ca reapare si ma bucur mult mai mult decat credeti! :dance:
maya:
Am achitat si eu avansul. Nu mai am emotii pentru loc. O primavara fericita tuturor!!!!!!!!!!!!!
Laura M:
In cat timp de la achitarea avansului ati primit contractul pe e-mail?
Multumesc.
cz_irina:
::) ::)
am achitat si eu avansul...acum am o dilema
unde raman eu (pierduta) anul asta? in excursia de la Napoli ma fac nevazuta sau ma fac invizibila in grecia??? :yeah:
asa dileme sa tot aiba omul ;)
admin:
cz_irina, daca ai vreun gand, sa-mi spui din timp.... ;D ::) Sa nu asteptam....Ca recomandari: Capri, am vazut cateva "vilute" destul de spatioase si cochete, Sorrento, tot asa o casuta pe coasta, cu vreo 2 -3 palmieri in fata, Ischia - vis a vis de Castello Aragonese, in primul rand pentru priveliste si apoi pentru ca ai portul aproape (ma gandesc ca te-ai gandit si la un micut iaht de vreo 50m.. :)) sau inca o ideea: am vazut un anunt ca vila Sofiei Loren din Positano ar fi de vanzare...Acolo pt "La dolce vita"....
La greci e de vazut, nu de ramas, cred ca te-ar avantaja mai mult o ambarcatiune sa te misti in voie intre insule, sa mai dai cate o fuga si in Turcia...
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă