Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
admin:
Referitor la taxa de ferry, m-a sunat unul dintre participanti si am citit ce s-a scris pe forum ca informatii: TAXA atat cea a autocarului cat si cea a pasagerilor ESTE INCLUSA in tariful excursiei. Am corectat pe mesajul informativ si pe cele derivate pt a nu exista confuzii. Totul vine dintr-o greseala: Samiza i-a transmis lui Sel costurile de grup si cele individuale si s-a interpretat taxa ca fiind personala.
krondia:
--- Citat ---Banuiesc ca si cartea de identitate e ok , nu
--- Terminare citat ---
Sigur. Pentru Grecia/Bulgaria este suficient ca aceasta să fie valabilă la momentul intrării respectiv ieșirii din țară.
Să nu uităm nici de asigurările medicale.
La podul de la Giurgiu se pare că se circulă în continuare greu dar poate la ora la care ajungem noi să fie mai lejer traficul.
Pe de altă parte, am auzit de ceva avertizări de vreme rea, să sperăm că până săptămâna viitoare va trece.
http://www.mediafax.ro/social/mae-avertizeaza-asupra-furtunilor-puternice-care-vor-afecta-regiuni-ale-greciei-14684466
Să ne vedem cu bine.
theo365:
Mda....se pare ca vestile legate de trecerea la frontiera nu sunt tocmai bune.....
"Purtătorul de cuvânt al IPJ Giurgiu mai arată că sunt recomandabile pentru șoferi rutele alternative, la celelalte puncte de frontieră cu Bulgaria.
Frontiera româno-bulgară este cuprinsă între localitățile Pristol (județul Mehedinți) și Vama Veche (județul Constanța).
Pe acest sector se află 14 puncte pentru controlul trecerii frontierei, toate în regim de trafic internațional (7 portuare, 6 rutiere și 2 feroviare):
Giurgiu (GR) - Ruse (P) - rutier
Călărași (CL) - Silistra (CC) - rutier (bac)
Ostrov (CT) - Silistra (CC) - rutier
Negru Vodă (CT) - Kardam (TX) - rutier
Vama Veche (CT) - Durankulak (TX) - rutier
Giurgiu (GR) - Ruse (P) - feroviar
Negru Vodă (CT) - Kardam (TX) - feroviar
Calafat (DJ) - Vidin (BH) - portuar și rutier (a se vedea Podul Calafat-Vidin)
Bechet (DJ) - Rahova (Oreahovo) (BP) - portuar
Corabia (OT) - Măgura (EH) - portuar
Turnu Măgurele (TR) - Nicopole (Nikopol) (EH) - portuar
Zimnicea (TR) - Sviștov (BT) - portuar
Oltenița (CL) - Turtucaia (Tutrakan) (CC) - portuar
Călărași (CL) - Silistra (CC) - portuar
http://www.agerpres.ro/social/2015/08/24/giurgiu-cozi-de-tiruri-de-zece-kilometri-la-trecerea-frontierei-soferii-nemultumiti-de-asteptare-au-claxonat-toata-noaptea-11-18-47
Laura M:
Sunt eu in autocar si nu vor fi probleme cu soarele si nici cu trecerea vamii :).
Ceremi:
mai este nevoie de asigurare medicala daca suntem tari membre UE?
Nu am mai facut de ani de zile o astfel de asigurare. Este obligatorie? Nici nu stiu unde se mai face o astfel de asigurare.
Multumesc daca imi puteti da niste raspunsuri.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă