Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
aaaddd:
KRONDIA, TU CU CE AJUNGI IN BUCUREȘTI?. EU VIN DIN TG MUREȘ. POATE NE INTALNIM.
krondia:
Adina,, eu ma gandeam sa vin cu trenul. Vorbim
bibitzu:
dupa cum s-a putut observa, organizarea in ce priveste urcarea in autocar lipseste cu desavarsire, asa ca inteleg ca ocuparea locurilor se va face in functie de cine ajunge mai repede, deci eu voi ocupa primul loc tinand cont ca locuiesc vis-a-vis de liceul Sincai, langa locul de imbarcare. Bine si asa, frumos ar fi fost sa existe o lista ca sa nu apara discutii intre noi inca din start si sa nu se creeze animozitati inca de la plecare.
admin:
Bibitzu, mi-e teama ca esti una dintre persoanele care pot crea probleme grupului. :( Cred ca esti la prima excursie Singles Camp, sau oricum daca ai mai fost vad ca nu ai inteles cu adevarat ce profil recomandam noi pt participarea in Singles Camp. Observatiile pe care le-ai facut si modul - imi pare rau dar numai toleranta si inteegere nu arata... ??? Am marea rugaminte sa respecti vacanta celorlalti si sa incerci sa intelegi ce inseamna Singles Camp si cam cum se desfasoara lucrurile aici!
Locatia de urcare este comunicata, la fel si ora de plecare. Am explicat, daca aveai curiozitatea de a parcurge acest forum si site - ca nu publicam liste cu participanti - din motive ce tin de intimitatea fiecaruia si ca locurile nu sunt batute in cuie pe perioada excursiei. Probabil ca esti obisnuita cu modul de a proceda a agentiilor de turism la care imbarcarea se face in ordinea inscrierii si platii in excursie. Cum Singles Camp se doreste a fi un grup de prieteni in vacanta, egoisme cu a sta in fata sau nu stiu pe ce loc, nu sunt deloc potrivite si asta am mai explicat pe aici. Cei care parcurg cu noi un itinerariu, isi schimba locurile pe perioada calatoriei...de multe ori intelegand si cate o situatie mai speciala, cineva caruia i se face rau, care suporta mai greu sa stea in spate.
Necula Mihaela:
Coucou Alex andra)))
AMR 2 !!! *|* *|* *|*
! No longer available
La la lalalalala la Λα λα λαλαλαλαλα λα....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă