Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 31 august 2015
theo365:
--- Citat din: bibitzu din Joi, 20 August 2015, 13:44 ---Va rog as vrea sa stiu daca la urcarea in autocar ni se va comunica locul pe care il ocupam in ordinea inscrierii in excursie, sau va fi un alt sistem, si daca da cum se va proceda?
--- Terminare citat ---
...raspunsul este chiar pe prima pagina-
"Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la Rezervari Dupa inscriere veti primi un Email de rezervare de la agentie. Daca nu l-ati primit in 5 zile, am rugamintea sa contactati agentie la adresa de Email: office@bonvoyagesibiu.ro. Plata se efectueaza in contul SC Bon Voyage srl Sibiu.
Rezervarea devine activa in momentul achitarii avansului. Ocuparea locurilor se va face in ordinea platii avansurilor. "
wonderland:
theo, textul ala e standard si se refera la ocupare locurilor in excursie. asa cred eu, dar poate gresesc... 8)
elvira:
--- Citat din: zamfirache lenuta din Joi, 20 August 2015, 08:00 ---Buna dimineata! Mai exista cineva din zona de nord a Moldovei care partipa la aceasta actiune?...Poate calatorim spre Bucuresti impreuna...O zi frumoasa, va doresc!
--- Terminare citat ---
Buna seara.
Lenuta eu sunt din judetul SV.
theo365:
--- Citat din: wonderland din Joi, 20 August 2015, 19:59 ---theo, textul ala e standard si se refera la ocupare locurilor in excursie. asa cred eu, dar poate gresesc... 8)
--- Terminare citat ---
....am vrut sa=ti testez vigilenta....... *|* *|* *|* ;D
wonderland:
--- Citat din: theo365 din Joi, 20 August 2015, 22:53 ---....am vrut sa=ti testez vigilenta....... *|* *|* *|* ;D
--- Terminare citat ---
:thumbup:
elvira, lenuta, iata ca v-ati gasit, semn ca e important sa intram pe forum si sa incercam sa ne cunoastem inca dinainte de a ne intalni. ;)
Acum, mai ramane sa stabiliti daca si cum va organizati calatoria impreuna.
:flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă