Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

6 zile pe Insula Marilor Zei. Samothraki - Grecia 26 – 31 august 2015

<< < (21/37) > >>

SEL:
Pana plecam noi o sa se rezolve situatia de la vama plus ca noi o sa trecem frontiera in jurul orei 23 si atunci traficul e mai lejer in mod normal.Cat priveste postarea lui Theo despre insula,pot confirma cele spuse in articol.
Cat priveste seara greceasca,daca sant multi doritori,se poate aranja.
Atentie la acte ca trebuie sa aibă valabilitate minim 6 luni ( buletin sau pasaport ) de când se traverseaza frontiera.

krondia:
Poate mai avansează până atunci şi cu lucrările la pod pentru că din iunie se circulă pe un singur fir.

Referitor la valabilitatea actelor de identitate, cel puţin pentru Bulgaria/Grecia este suficient ca actul de identitate să fie valabil la momentul intrării/ieşirii din ţară.
Am sunat personal la biroul de relaţii cu publicul al MAE să mă interesez pentru că îmi expiră cartea de identitate în ianuarie. Eu am preferat să îmi fac şi paşaport deşi şi pe site-ul poliţiei de frontieră nu mai există nicio prevedere referitoare la această perioadă de 6 luni.

Laura M:
inca un doritor pentru seara greceasca :)

Rodica_I:
Drum bun , distractie frumoasa , sa nu va scape nici o taverna sau discoteca din "Samo" , asteptam postari. ;)

! No longer available

! No longer available

krondia:
Mulțumim, Rodica  :flori:, mai avem într-adevăr puțin  *|* *|*
Eu asta aș asculta tot drumul (și nu numai)...  :D
Și acum că mi-am adus aminte, să nu uităm de biscuiți pentru pescăruși... din câte am înțeles ne vor însoți în timpul traversării cu ferry.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă