Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015

<< < (2/44) > >>

admin:
Inscrierea se face pe site www.singlescamp.ro. Este acolo un buton portocaliu pe care scrie Rezervari. Click pe el si se deschide lista actiunilor 2015. Completate datele cerute in fereastra deschisa si bifata aceasta excursie. "Trimite" si inscrierea ajunge la Samiza in agentie.

primavera:
Buna ziua
As vrea sa stiu daca se tine aceasta excursie -Delta din luna iulie. Am inteles ca s-au anulat niste plecari si, cum eu nu pot sa vin la excursia din iunie, m-am inscris la aceasta. M-ar interesa, de asemenea, daca se pleaca si din Sibiu, eu vin din Tg-Mures si mi-ar fi mai la indemana sa plec de acolo si mult mai dificil sa ajung la Tulcea sau chiar la Bucuresti daca se pleaca foarte devreme.
Multumesc.

admin:
Da, din excursiile noi propuse, aceasta se tine, sunt in jur de 30 de inscrisi. Tot ce a ramas acum in calendar se tine 100%. Am comunicat si anuntat pe forum ce s-a anulat. O mai fac inca o data aici: Nunta traditionala Sibiel (din pacate desi s-au anuntat peste 50 de participanti in final au ramas doar 15 si ar fi fost imposibil de tinut un asemenea eveniment cu unumar atat de mic), excursiile nou propuse din Bulgaria si din Grecia - Loutraki. Acestea au fost supra votate, dar la rezervari nu s-a confirmat intentia celor care au spus DA, asa ca le-am scos imediat din calendar. Si comentam atunci cand am anuntat anularile ca imi pare rau ca m-am luat dupa rezultatul votului si nu dupa instinctul meu, care-mi spunea ca ar fi mai bine primite excursiile din Tara Luanei si o repetare in toamna a celei din Maramures. 
M-ai intrebat si despre plecare, nu se pleaca din Sibiu, daca era o astfel de obtiune o comunicam.

tano10:
Buna ziua,

As dori sa va intreb cum ma pot inscrie la aceasta excursie ? multumesc

cris_gl:
Buna  tano 10,

poti intra pe single camp" rezervari " si te inscrii foarte usor .  Succes si   excursie cu relaxare maxima !!!!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă