Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015

<< < (9/44) > >>

Lady Dy:
Dragi Gigi,

Daca as dori sa mai raman 2 zile in delta pot sa vorbesc direct la pensiune ? Cu transportul pe apa la intoarcere de la Sulina pana la Tulcea cum ar trebui sa procedez ?

Ma poti sfatui ?

Astept cu interes raspunsul tau. mersi :help:  :)

admin:
Servus Diana, pt prelungire ia legatura cu d-nul Ionita, ii spui ca esti cu grupul nostru si doresti sa mai ramai 2 zile. Cu intoarcerea de la Sulina - Tulcea iti posti face rezervare la nava rapida Diana (ce coincidenta!) direct sau acolo prin d-nul Ionita.

admin:
Primavera, programul navei rapide are acum curse la 9.00 si la 11.00, asa imi spunea d-na de pe Diana. Asta inseamna ca se va ajunge la 10.30 in Tulcea si cel mai probabil o sa se ramana inca o ora si jumatate pt muzeu. La 12.30 se pleaca din Tulcea, la cca 17.00 ajungeti la Bucuresti.

Lady Dy:
Microbuz Bucuresti:

1. Diana L.
2. Adriana A
3. Rodica A.
4. Ruxandra P.
5. Dan V.
6. Cristina Coman
7. Adela V.
8. Ana Totoescu

Nava rapida  Tulcea - Sulina
1. Diana L.
2. Adriana A
3. Rodica A.
4. Ruxandra P.
5. Carmen Tudor
6. Dan V.
7. Cristina Coman
8. Adela V.
9. Ana Totoescu
10. Diana Filip

Imi poti da un numar de telefon al dlui Ionita de care spui, sau este cel din postarea ta de pe formum 0737.259337 ?
multam.

primavera:
Pentru Diana Filip
Ma gandesc si eu, ca o varianta, la posibilitatea de a mai ramane la Sulina. V-am trimis un mesaj pe Facebook.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă