Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015
totoescua:
Om face noi vreo combinatie din Brasov ca sa ne fie mai placut drumul , in orce caz eu vin cu un auto , nu am carnet dar ma descurc
krondia:
--- Citat ---Om face noi vreo combinatie din Brasov
--- Terminare citat ---
Ramane atunci sa vorbim cand ne apropiem de plecare. Cand va avea timp, Gigi va poate transmite emailul meu.
Eu:
Bine v-am gasit! Vin si eu din Bucuresti. Este prima actiune SC la care particip. :)
gabriela.gheorghe:
Buna tuturor!
Merg si eu in Delta si ma interesa daca cineva merge cu auto propriu si trece prin Pitesti...poate are un loc in plus si impartim si costurile de transport. Diana ( din Pitesti), nu stiu daca te-ai inscris, pentru ca la un moment dat ti-ai exprimat dorinta, aici pe forum...dar asta putem discuta si telefonic, totusi daca vezi postarea da-mi un semn, te rog!
admin:
Sa deschidem si aici lista de transport. Microbuz din Bucuresti pana la Tulcea, iar de la Tulcea si cine doreste, nava rapida (trebuie facute rezervari din timp). Microbuzul va pleca din Bucuresti 15 iulie ora 6.30 din MCDonalds Dristor. Costa 3.000 RON dus si intors Bucuresti - Tulcea si Tulcea - Bucuresti (inclusiv stationarea si cazarea soferului). Suma se va imparti proportional intre cei care se vor inscris si vor calatori cu microbuzul. ExempluȘ daca sunt 16 persoane, fiecare va plati 3.000/16 = 187 RON, daca urca 18, se va plati mai putin 3.000/18 =166 RON.
Microbuz Bucuresti:
1.
2.
Nava rapida Diana Tulcea - Sulina
1.
2.
3.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă