Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Delta si mare la Sulina! 15 - 19 iulie 2015

<< < (21/44) > >>

SEL:
Date suplimentare de identicare locatie autogara C&I de unde v-a pleca autocarul miercuri 15 iulie-ora 8 spre Autogara Tulcea ( sosire 13.35 ):
Adresa-Strada Ritmului nr 35 sector 2
Se poate ajunge in 10 min de la Statia Metrou Iancului ( Magistrala 1 ) mergând pe Strada Avrig sau cu liniile de tramvai:14,40,56 sau cu liniile de troleu :69,85.
Strada Avrig se desprinde din Bulevardul Ferdinand ( dupa ce traverseaza soseaua Mihai Bravu.
Ora de plecare autocar din Tulcea la intoarcere ( Duminica 19 Iulie ) este 10.45 cu sosire la 16.20 in Bucuresti.Cine doreste sa se intoarca mai tarziu exista inca doua plecari la orele 15 si 17 dar nu se mai poate organiza plecare in grup de la pensiune ci transportul fluvial regulat adica nava clasica sau rapida cu plecare din Portul Sulina.

Dan_I:
Eu ma retrag de pe lista de autocar Bucuresti - Tulcea, o sa ajung cu un alt mijloc de transport.

admin:
Ok Dan_I, mesajul tau va fi vazut cu siguranta de Sel. O sa sune oricum pe toata lumea sa vada cu ce s-au decis sa ajunga la Tulcea si mai departe la Sulina.

krondia:
Pe mine m-a sunat aseară SEL şi am reconfirmat plecarea cu autocarul din Bucureşti.
Din Braşov voi veni cu doamna Ana şi Cristina din Cluj.
Fiind o cursă de linie, înseamnă că în autocar nu va fi numai grupul nostru?

admin:
Evident ca nu o sa fiti doar voi, o sa fie cel mai probabil un autocar, parte ocupat de noi, parte de ceilalti pasageri. Asta este diferenta intre linie si ocazionala si de aici si diferenta de tarif. Una este cu adresabilitate generala, cealalta dedicata.

Stiu ca pentru unii dintre voi confortul nu are pret si ca sunteti dispusi sa platiti mai mult doar sa va asigurati ca se circula cu masini aproape noi (asa cum sunt cele de la firma de la inchiriez), dar sunt si care isi dramuiesc fiecare leu. Drumul de la Bucuresti la Tulcea nu este lung, trece repede si o sa ajungeti in portul fluvial. De acolo incepe vacanta in grup. Apropo de linie si eu folosesc pt deplasarile la Bucuresti (si merg acolo des pt a lua avionul spre diferitele noastre destinatii) tot linia, mi-e comod sa nu conduc si sa stau relaxat citind si reparcurgand ghidajele. Deci nu aveti de ce sa va faceti griji.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă