Scrise de noi > Articolele noastre
De ce sunt single?
Valentin2016:
Cati membri sunt? 10 000? Teoretic ar fi trebuit sa existe 10 000. 5 000. 3 000 sau macar 100 de raspunsuri la acest topic....Din cate se vede razlet unul sau doua...Ei bine, spre rusinea mea a mai trecut ceva timp si tot pe aici ma invart...De ce? Eu nu sunt single, sunt mai mult decat single...De zece ani am in spate un proces de hartuire al unor oameni mai putin cerebrali...Un proces de distrugere si oricat mi am dat asa putin silinta sa schimb cursul nu am reusit...Dar, mai am sperante , daca nu ajung pe la o sectie de psihiatrie.
Dana Hd:
titlul temei era * de ce sunt sigle?*, dar postul lui gigi (foarte bine punctat) a marsat pe ideea * de ce sunt inca single?*. *sigle* (raportat la ideea de cuplu) poate fi o alegere, indiferent de sex. poate in jur cautam oameni, nu parteneri, in dorinta de a ne acoperi nevoile, diferite de la persoana la persoana. pentru mine *single* e o alegere asumata, dar asta nu inseamna ca m-as retrage intr-o pestera in varf de munte. eventual, gigi ar putea redefini termenul de *single* in contextul dat :)
Valentin2016:
Da, Dana draga noastra Dana, poti scrie orice si oricum...Este un forum si gândurile tale nu pot fi incorsetate de absolut nimic....Daca gasesc timp si putina inspiratie, imi doresc sa impartasesc cum o mana de oameni au decis de la sine sa mi schimbe destinul , spre fagasuri pe care nu mi le am dorit, fara mila, fara sa clipeasca, toti indrumati de un creier nu tocmai sanatos......De fapt , mi as dori sa scriu o poveste, poveste despre care sa aveti ce vorbi in excursiile voastra, printre natura , palinca si fete zambitoare.
Valentin2016:
Eu am ajuns intr o izolare nu pentru ca mi am dorit eu, ci pentru ca altii asa au dorit....Dar sper sa am timp sa pun cap la cap cateva gânduri....In rest, o vara calduroasa...
Nina Petre:
Pe ce drum interzis ai intrat Valentin? De fapt nici nu cred ca vreau sa aflu, doar ca imi pare tare rau, deznadejdea ta chiar pare adevarata, eu asa simt. Iti doresc sa parcurgi si sa inchizi acest capitol cat mai repede si sa revii cu noi in excursii.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă