Scrise de noi > Articolele noastre

De ce sunt single?

<< < (5/7) > >>

Valentin2016:
Si tot imi zic ca o sa gasesc eu asa in lumea asta pe cineva si usor usor ajung la doi trei copii, de sa nu avem farfurii la masa si sa traim intr o saracie lucie...Dar poate o sa zâmbim.

noiembrie:
Buna dimineata,
Se spune ca singuratatea e o stare profund negativa.
Intalnirea a doi oameni care se simt singuri va multiplica starea, adancind sentimentul.
Solitudinea este singuratatea acceptata, solitarul simte beatitudinea acceptarii lui, intelege ce se intampla
invata sa priveasca in interior, la adevarul lui.
Cand  doi oameni solitari se intalnesc apare bucuria, nici unul dintre ei nu-l va folosi pe celalalt si atunci bucuria creste.
Adevarul fiecaruia devine adevarul lor.
Va doresc mult bine !

wonderland:
Poate ca unii dintre noi sunt singuri pentru ca vor sa fie...mai sanatosi?  ;D
Gluma, gluma, chiar daca savantii astia demonstreaza ca roata nu poate fi inventata la nesfarsit, inteleg cum poate sa-ti creasca riscul de accident cardio-vascular sau cerebral din cauza ramanerii in relatii gresite.  :slap: :strambatura:
http://devorbacutine.eu/savantii-au-demonstrat-ca-e-mai-bine-sa-fii-singur-decat-intr-o-relatie-gresita/

Diana75:
De ce sunt singura?
Greu de raspuns. Poate pentru ca am gresit ceva la un moment dat. Ce stiu este ca intr-o seara nu demult, fostul meu sot ne-a anuntat pe mine si pe copil ca se muta de acasa. Problema era o doamna. Asa ca , dupa 25 de ani, m-am trezit singura. Daca stau si ma gandesc bine, acum ca mi-a trecut furia, eram singura demult timp.

wonderland:
Acum vad ca sunt doua topicuri cu acelasi titlu. Unul la Prezentare nou intrati si acesta de aici, de la Articolele noastre. Recitind articolul postat in deschidere,  imi permit o sugestie pentru Gigi: La cel de aici, nu s-ar potrivi mai bine: De ce raman/am ramas single?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă