Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Trei zile la castel "reload". 2 - 4 octombrie 2015

<< < (4/11) > >>

SAM:
Microbuz Bucuresti:
1.Mihaela B. (micaba)
2.Carmen T.
3.Sabina A.(SAM)

admin:
Urmeaza ca pana la 17.00 sa va transmit - celor care participati la aceasta a doua editie a evenimentului - un Email cu detalii si informatii. Deschidem cortina, ce a fost tinut ca surpriza, acum o sa apara un pic din aburul misterului. Nu de tot, pt ca trebuie sa mai ramana si pt acolo ceva... :)

Acum am vorbit cu gazdele si am primit o veste foarte buna! Sa va luati si costumele de baie cu voi! Mai multe detalii pe Email. Cine s-a inscris, a achitat si nu a primit Email-ul, va rog sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro pt a-l retransmite. Eu plec luni in  Turcia si nu ma intorc decat cu cateva zile inainte de eveniment...Vreau ca lucrurile sa fie clarificate din toate punctele de vedere pana plec...

Rodica_I:
Ooo , Multumesc frumos "cris_gl, esti draguta , in delta am cam deranjat ... cu exuberanta mea si a colegei mele de camera.
O sa ma straduiesc sa ma comport ca o domnita, ...
O sa-mi fie cam greu... in costum de baie... cavalere Gigi ...
Aa sa caut un costum de baie  cu pantalonasi si manecute  ;D

MARC:
Microbuz Bucuresti:
1.Mihaela B. (micaba)
2.Carmen T.
3.Sabina A.(SAM)
4.Mihai Marcel(marc-stejar)

Rodica_I:
Vai , suspansul este si mai mare acum dupa ce am citit email-ul , multumesc  cavalere . :flori:

Apropoo...din  Constanta , vin cu  o calesca  ;) (cu 180 de CP .. asa se zice?, or fi corecti cp?) , daca va face placere  si aveti incredere  ;D .. va ivit cu drag sa ne tinem companie pana in Bucuresti . :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă