Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Predeal seria II 13 - 15 martie 2015
wonderland:
Hei sa aveti vreme frumoasa si super-drumetii. almi_gabi, sa inteleg ca am ratat o ocazie buna sa te intalnesc. ::)
almi_gabi:
Am ajuns acasa dupa un week-end plin de plimbari, dans, papanasi, :blush: un gratar gustos si distractie cat cuprinde, cu febra la picioare dar cu inima si mintea incarcate de energie, de bucurie si de frumos. :yeah:
PS: asa e Alice, ramane pe alta excursie sa ne intalnim :)
dianna:
Pana la urma am vazut si branduse... vreo 4-5 in total cred :) pentru ca am avut parte tot de pasi in zapada, ceea ce mie mi-a placut la nebunie :
si o urma de pisicuta in zapada :)
admin:
Prietenii, muntele, vremea totul exceptional! Mi-a ramas o serie de amintiri tare placute dupa aceasta actiune...Amestecul de soare cu zapada de sus din Clabucet, trecerea prin Tamina, serile...oh da, serile au fost grozave! Si forfota diminetiilor cand toata lumea pregatea cate ceva pt micul dejun...Ora petrecuta in restaurantul din Poiana Secuilor...Fain, tare fain...
Deseara am sa revin cu fotografii, tot atunci le transmit si celor din grup.
O saptamana frumoasa!
dianna:
--- Citat din: admin din Luni, 16 Martie 2015, 08:56 ---cand toata lumea pregatea cate ceva pt micul dejun...
--- Terminare citat ---
Aici esti mult prea dragut iar eu ma simt cu musca pe caciula ca n-am prea contribuit :) dar vreau sa le multumesc si pe aceasta cale adevaratilor masterchefi (ma iertati daca am uitat pe cineva) : Ileana, Cristi, Mariana, Rodica si... bineinteles... Gigi, regele gratarelor :applause: :applause:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă