Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Predeal seria II 13 - 15 martie 2015

<< < (5/9) > >>

admin:
Acum am vorbit cu cabanierul de la Cabana Garbova. Sus este zapada, lumea se da cu sania...asa ca echipamament de iarna. Ghete impermeabile si calduroase, parazapezi, bat trekking, pantaloni mai grosuti (de preferinta termici), 2-3 bluze, daca va e cald sa dezbracati una, caciulita sau gluga si neaparat ceva prin care sa nu treaca apa, in caz ca ploua...MANUSI!!! - in zona cascadei Tamina urcam pe o scara metalica si va fi foarte rece...Daca aveti crampoane nu e rau sa le aveti cu voi, le trageti pe ghete si va ajuta mult sa nu alunecati. Nu stiu ce este sub zapada...

Mi-a spus ca vremea este buna acum, chiar soare si frumos, zapada cazuta se bate si se lasa. In zona de coborare spre Azuga este mai putina zapada si acolo toate sansele sa dam de ghiocei...

Am mai vorbit ceva cu cabanierul. Acolo la cabana putem face o pauza de o ciorba, doar sa-l anunt de vineri seara...Telescaunul merge, deci vom urca usor...De sus de pe platou nu mai este deloc greu...O sa vedeti ca e mai mult o plimbare. O luam incet sa savuram peisajele si locurile prin care trecem, asa ca ne vom lungi cu pauza la Garbova la vreo 4-5 ore.

admin:
Cam asa o sa ne intampine Cabana Garbova....

dianna:
zapadaa, ce frumooos !!!
asta asa, ca sa nu te plictisesti doua saptamani la rand in acelasi loc :) poate o sa prinzi o saptamana iarna si urmatoarea primavara :)

admin:
Sa stii ca m-am gandit la asta... :)

lavilamaria:
Va rog sa o treceti pe lista de transport si pe Rodica I din Constanta

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă