Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Predeal seria II 13 - 15 martie 2015
dianna:
Mariana, stai la coada :) Ai vrut sa te treci pe lista de microbuz ? Asa cumva :
Lista de inscriere pt microbuzul de Bucuresti:
1. Diana M
2. Adriana A
3. Angelica N
4. Elena D
5. Gabriela A
6. Georgeta B
7. Mariana I
dianna:
oare sa-mi iau si costum de baie ? :) nu glumesc decat pe jumatate...
admin:
Nu stiu cand o sa ai timp Dianna de baie. Si e periculos sa faci iarna munte si piscina...Riscul de te prinde o raceala este destul de mare...
Azi am fost in oras sa cumpar....o statie de muzica. Sa nu mai depind de nimeni in excursii cu sculele de muzica...Am gasit-o, am cumparat-o si acum sta si asteapta cuminte plecarea la Predeal...Abia astept sa o folosesc...Petrecereee!!!!!
admin:
Am schimbat microbuzul de Bucuresti cu unul de capacitate mai mica. Acum pe forum apare numarul nou al masinii si al soferului.
admin:
Contradictorii previziunile meteo pentru Predeal - sfarsit de saptamana. Meteoblue, elvetienii specializati pe prognoza montana, dau minus chiar si ziua, accuweather dau cu plus 3-5 grade. Camera web de pe Clabucet vad ca nu merge, maine am sa sun la cabana sa vad cum este poteca.
Oricum, pregatiti-va cu rucsac in care sa aveti obligatoriu si de frig si de ploaie, nu se stie cum va fi. Cu norocul pe care-l am sper sa fie frumos, dar stiti cum e...suntem la munte, niciodata nu se stie...Maine cand aflu mai multe revin cu informatii si recomandari.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă