Multumim frumos Gigi , ca de obicei ai reusit sa ne incanti cu tot ce ne-ai oferit , inclusiv o vremea splendida ,

(dupa sufletele

). Felicitari !

Dragostea, daruirea ta pentru natura si mai ales a drumetiilor montate a dus la o mobilizare grozava din partea noastra.
Nu poti intelege frumusetea si maretia Muntiilor Fagaras decat urcand macar pe unul din virfurile lui. Asa cum spuneai, habar nu avem ce resurse zac in noi,sigur mai toti s-au autodepasit ... cu mici exceptii (nu vb de profesionisti...) la sfarsitul traseului priveam cu mandrie si incantare cele doua varfuri atinse.
Mi-ar placea sa vad scris aici ce a simtit fiecare acolo sus pe vf Capra , cum e sa privesti spre vf. Negoiu sau vf.Modoveanu cam de la aceeasi inaltime .

Noi am fi facut si vf Iezerul dar Ovidiu ,ghidul, nu a facut fata

nu-i asa!!!

, ca sa nu mai zic de vf.Vânătarea lui Buteanu, i-a fost frica ca avea sforicica prea scurta

(glumesc, eram.. vai de noi...ne durea si privirea)
Poate ca o parte din noi nu stim sa ne manifestam aprecierea programelor in afara drumetiilor , dar sunt sigura ca fiecare dintre noi individual nu a reusit niciodata sa afle lucruri noi si complete, asa cum numai tu sti sa le explici, despre obiectivele turistice din zona vizitata .
Nu te lua dupa bombanelile noastre, toata lumea a fost incantata de Pastravaria de la Albota , am fost asa de prinsi ca nu am vazut pe nimeni sa faca fotografii felurilor de mancare comandate ,care aratau splendid, iar gustul grozav. Eu personal nu stiu daca am mai vazut un local in aer liber asa de mare , frumos si cu o servire asa de buna tinand cont de cati eram si cat de suciti
O locatie mare, interesanta si foarte frumoasa, sigur toti au vizitat bazinele cu pastravi .
Ai dreptae Onix inca o actiune splendida cu oameni minunati.
Cam putini pantofiori de dans in aceasta actiune

, felicitari

celor care nu i-au uitat acasa,
Si.... si......cum e posibil sa nu stie lumea ce-I perinita
.!!!???
O sa revin
trebuie deschis un topic de instructiuni de dans ...nu se poate sa intampinam o asa problema de revelion ...