Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (17/18) > >>

Cristi_cristi:
Intr adevar a fost o experienta inedita, mi a placut foarte mult,peisajele au fost de vis,grupul vesel cu oameni minunati O0,..ce sa zic o experienta pe care nu o sa o uit prea curand...o organizare ca la carte..Felicitari Gigi! :applause: :thumbup:

octav:
Ma bucur ca am avut oportunitatea de a cunoaste oameni deosebiti, alaturi de care m-am simtit f bine si pe care nu ii voi putea uita niciodata. Sper sa ne revedem si cu alte ocazii. Toate bune !  :)

arsel:
O noua actiune superba! Peisaje minunate, obiective turistice bine alese, oameni frumosi.
Gigi, reusesti intotdeauna sa ne surprinzi in mod placut si iti multumim ca ne oferi aceasta
posibilitate de a ne simti extraordinar!  :applause:

Brand_usa:

--- Citat din: Rodica_I din Miercuri, 26 August 2015, 13:44 ---Nu te lua dupa “bombanelile” noastre,  toata lumea a fost incantata de Pastravaria de la Albota , am fost asa de prinsi ca nu am vazut pe nimeni sa faca fotografii felurilor de mancare comandate  ,care aratau splendid, iar gustul grozav. 

--- Terminare citat ---

Si totusi una dintre "fetele albastre" care s-au reintors pe Transfagarasan a apucat sa-si pozeze platoul cu plachie inainte sa-l devoreze  O0. Poate avem noroc si o posteaza aici. Eu speram ca macar papanasilor le-ai facut o poza  :oops:
 Au fost trei zile de vis si, datorita prieteniei si naturaletei grupului, chiar si cei "new entry" s-au simtit de-ai casei  :kissing:

Rodica_I:
Buna dimineta!
Mai...stiti voi ceva de "fetele albastre"  ziceti sa stim si noi  :)
Asteptam plachia :D
Daaa de unde atata poza mi-am dat seama dupa ce l-am"macelarit" pe saracu papanas , bietul de el.. inecat in dulceata de afine  imi era frica ca nu poate respira asa ca m-am grabit sa dau dulceata mai repede la oparte  ;D , a fost delicios asa cum si arata  :smitten:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă