Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015
sweet_november:
buna ziua
avem timp sa ajungem acasa ( Magurele)sa lasam bagajul de Fagaras si sa-l luam pe cel de Grecia la care plecarea este la ora 21?
admin:
Nu stiu sweet_november, conteaza de drum, cat de aglomerat este la intoarcere...Cat o sa se intinda lumea la obiective. Grupul e mare si deci mai putin flexibil. Vedem acolo si solutiile de rezerva: tren sau plecat mai repede cu cineva cazat in unitate. Este foarte greu si nepotrivit de grabit un grup in excursie. Sper ca ma intelegi. :-\
Serban Zina:
MULTUMESC !! *|* :D
admin:
Ce vreme faina! Ce zile frumoase, cu soare, cu vizibilitate rar intalnita acolo sus! Ma bucur ca ati avut posibilitatea sa vedeti Fagarasii in toata splendoarea lor!
Sper ca v-a placut si ce am adaugat programului de drumetii, adica Badea Cartan, Abatia cisterciana, Herghelia Sambata, Manastirea Brancoveanu si mi-as dori sa stiu ca ati savurat un pastrav delicios la Albota. V-am indrumat acolo ocolind putin - pt ca stiu cat este de frumos! Din pacate nu o sa va pot insoti vreodata acolo....Locul acela mi-a fost tare drag, am fost foarte legat de el, multe zile si nopti frumoase am petrecut acolo...Si asta inca de pe vremea in care erau doar cateva bazine si o cabanuta in care pestele se gatea pe o soba improvizata... Mergeam des cu un prieten la Albota, asta dupa ce muscaream la pastrav, pe Laita sau Arapasel. De cand nu mai este nu am mai vrut sa calc pe acolo...Dar sa nu vorbesc despre lucruri triste, ci despre cele frumoase! Despre ochiurile de apa cristalina infundate in caldarile muntilor, despre verdele brazilor si jnepenilor, despre varfuri semete...Despre voi...
Pe curand! :kissing: :)
Onix:
Iti multumim Gigi pentru tot. A fost o excursie extrem de reuşită. Asa este, munţii ni s-au arătat în întreaga lor splendoare, vremea a fost generoasă, iar oamenii voioşi.
Descinderea la Albota a fost pe măsura excursiei, loc încântător, preparate excelente. Cei de acolo ne aşteptau, gratie discuţiei tale cu ei.
Mai bifez o excursie reuşită marca Singles Camp. :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă