Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (2/18) > >>

admin:
Mvjohn, la cascada este ok, se poate intarzia un pic si traseul este chiar simplu si usor. Dar de la Balea Lac - Saua Doamnei - Paltinu - Capra - Buteanu si apoi coborarea prin saua Balii, nu ne putem intinde, este nevoie de un pas intins pt a ne incadra in program. Plus ca sunt portiuni in care-ti va fi foarte foarte greu, avem de traversat 500 m de piatra mare sparta, avem o coborare de ocolire a varfului Capra la care la fel o sa ai probleme. Stiu, imi amintesc de tine si iti spun la modul cel mai direct si responsabil ca nu este o excursie potrivita la problema ta, Mvjohn. Imi pare rau.

ingrid:
Portiunea de 500  m cu piatra mare Sparta, se aseamana cu cea de la intrare in pestera Coiba Mare din Apuseni ? sau e ceva mai usor ?

admin:
Nu seamana, este pe curba de nivel, nu pe plan inclinat, nu este umed decat daca ploua si fiind in spatiu deschis vizibilitatea este mult mai buna. Astfel de portiuni se parcurg de regula intr-un pas mai rapid, astfel incat sa folosesti elanul in trecerea de pe o piatra pe alta.

Ingrid, vezi ca ai lansat la Delta o alarma falsa, tu ai fost inscrisa la Delta, dupa care ai discutat cu Samiza si ai achitat pt Maramures. Acolo ai rezervare, nu in Delta.

mvjhon:
Multumesc mult de raspuns Gigi. O sa ne vedem cu alte ocazii. Distractie maxima participantilor!!!

ella:
M-am inscris si eu,sper sa fac fata...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă