Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Drumetii in Muntii Fagaras. 23 - 25 august 2015

<< < (4/18) > >>

Brand_usa:
Buna. Am achitat avansul...deci aceasta va fi prima mea excursie cu gasca SC. Ne vedem in august.

admin:
Pe curand, pt ca nu mai este mult! Bine ai venit!

unpaul:
Între ce vârste sunt cei înscriși la această excursie? Aș vrea să mă înscriu și eu

admin:
Daca am avea astfel de statistici am fi... ::) Unpaul, comunitatea aceasta are 6300 de inscrisi, din care in fiecare an se inscriu la excursii 1200 - 1300 si participa in jur de 1000 persoane. De abia facem fata cu partea de organizare/inscriere/rezervare, iti dai seama ca nu mai avem cum sa facem analize pe segmente... ??? :-\

Rodica_I:
Daca ai citit bine ce scrie de obicei Gigi si crezi ca este ceace iti doresti si tu, sunt sigura ca nu vei regreta .
Ai retinut ca indiferent de actiunea la care participi trebuie sa ai pantofiori de dans... :dance: si foarte multa buna dispozitie .. ;)
Bine ai venit in SC! :flori:

Daca ai pantofiori de dans , foarte multa buna dispozite si ai puterea sa-ti lasi acasa  problemele  personale ,  nu te simti mai in varsta de "26-28 anisori ", uneori chiar mai tanar ..
In concluzie va spun eu .. media de varsta este de "26-28 anisori" .

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă