Autor Subiect: Modificari  (Citit de 18242 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Catherinna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 631
Răspuns: Modificari
« Răspuns #45 : Marți, 20 Aprilie 2010, 22:35 »
@admin, foarte buna ideea comasari topicelor :-X

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #46 : Miercuri, 21 Aprilie 2010, 05:45 »
Multumesc de apreciere, Catherinna. Oricum si forumul este din nou inspre bine, se simte lipsa conflictului, este mai multa armonie si relaxare. Vad ca ai iesit si tu mai mult acum, ai prins si curaj si mai multa incredere in ce se intampla aici, asa este?

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #47 : Miercuri, 21 Aprilie 2010, 09:40 »
Admin, am dat ieri cu goarna pe aici.. o grămadă. La un moment jucam fazan singură.
nihil sine deo

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #48 : Miercuri, 21 Aprilie 2010, 09:42 »
Multumesc de apreciere, Catherinna. Oricum si forumul este din nou inspre bine, se simte lipsa conflictului, este mai multa armonie si relaxare. Vad ca ai iesit si tu mai mult acum, ai prins si curaj si mai multa incredere in ce se intampla aici, asa este?

Eu incerc sa trec peste toate si mai ales sa-mi depasesc spaima de necunoscut , de nou... dar vad ca sunt foarte multi care desi s-au inregistrat pe forum nu indraznesc sa isi deschida sufletul, ramanand la faza de o postare , doua sau niciuna .
 Ma gandesc ca emotiile sunt foarte mari la persoanele singure si datorita loviturilor primite de-a lungul anilor. Sunt convinsa ca majoritatea cauta un cuvant potrivit de la care sa inceapa. Daca citind prin topice gaseste conflicte, total gratuite, intre membri care fara sa se cunoasca isi arunca cuvinte grele, mi se pare normal sa faca cativa` pasi `inapoi si sa zica ,, inca o cearta , o ocara in plus , multumesc  nu simt nevoia ,,  fiecare persoana ajunsa aici intre singles isi poarta propria povara, pe care incearca sa o lase deoparte pentru cateva momente.
Dupa cum se poate citi printre randuri, nu toti suntem perfect sanatosi, nu toti avem studii si masterate la Sorbona, nu toti avem palate si Mercedes la scara, dar toti avem un SUFLET si dorinta de intelegere din partea celorlalti.
Incepand de la un joc, o gluma, un banc o poveste, putem intra incet si in discuti mai serioase pe orice tema, fiecare la ce se pricepe,( pentru ca doar `unul`se pricepea la toate si a fost impuscat .) dar fara idea preconceputa ca toti trebuie sa le stim pe toate si cine nu le stie sau nu le are este `catalogat ` exclus .
Imi cer scuze pentru ca mi-am permis sa-mi expun parerea.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #49 : Miercuri, 21 Aprilie 2010, 10:16 »
Catherinna acesta este locul potrivit pentru a-ti spune parerea si a o argumenta. Acest forum asa dupa am mai scris nu este unul comercial, nici unul care se vrea elitist si exclusivist, este unul in care bunul simt trebuie sa fie principala grija a fiecarui user. Cine nu a inteles pana acum ca doar respectand opinia celuilalt, doar aratandu-i ca desi nu esti de acord cu ea, esti totusi in masura sa accepti ca are dreptul la una personala, pt care sa nu fie atacat, jignit si mascarit public. Dupa cate ai vazut a disparut de pe forum cine nu a intels lucrul acesta. Am promis sa nu mai permit lucruri de acest gen pe forum. Aici toti cei care se inscriu, trebuie sa simta o usurinta a scrie, o disponibilitate a celorlalti de a citi si intelege, sa fie convinsi ca sunt respectati si oarecum protejati. Este o actiune de socializare si asta implica armonie si respect.

Offline Catherinna

• Hero Member
« Răspuns #50 : Miercuri, 21 Aprilie 2010, 11:18 »
... sti, admin, am memoria al naibi de selectiva, probabil, nu numai eu... uit foarte repede cand s-a nascut `cutarescu ` sa nu dau nume... dar, tin minte ce ar trebui sa uit cat mai repede, acum drept e, ca si varsta isi spune cuvantul, asta nu e o scuza ci doar motivatia mea pentru  precautia fiecarui pas inaintat .. nu stiu daca se poate intelege la ce ma gandesc acum, dar, ma rog , mai clar nu vreau a ma exprima, ... sunt sigura ca tu intelegi si iti multumesc pentru tot ce faci pentru noi :) si intelegi cat de diferiti suntem  :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #51 : Luni, 05 Iulie 2010, 22:43 »
Dupa cum anuntam in viitorul apropiat, fata si structura website-ului, inclusiv a forumului va suferi mai multe modificari. Cateva dintre ele:
- forumul general va deveni o platforma nationala simplificata ca subiecte de abordare. Procesul de arhivare si blocare a subiectelor va incepe dupa o consultare cu Manfred, cel mai probabil cu sfarsitul acestei saptamani. Se vor arhiva subiectele care sunt considerate a fi epuizate, acolo unde nu au mai aparut comentarii de mai multa vreme. Se vor bloca cele mai putin active, astfel incat numarul de subiecte deschise sa fie in concordanta si proportie cu numarul membrilor efectiv activi pe forum
- vor aparea platforme la inceput regionale, apoi locale, corespunzatoare cluburilor. Acolo se vor putea face informari, anunturi si va exista si rubrica de dialog.
- se va deschide harta cluburilor regionale si locale. Puteti deja sa-mi trimiteti optiuni pentru initierea unor astfel de organizatii, in localitatile, judetele  sau chiar regiunile de unde sunteti
- vor fi mai vizibile actiunile care urmeaza, se vor anunta prin newsletter si anunt site.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #52 : Marți, 06 Iulie 2010, 17:12 »
Am inceput incet - incet sa arhivez subiectele epuizate si sa suspend temporar altele care nu au mai trezit interesul conversational in ultima vreme.
Unele dintre subiecte au sa fie reactivate dupa anumite perioade de timp.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #53 : Joi, 08 Iulie 2010, 22:46 »
Imi cer scuze acum mi-a atras atentia Bogdan ca arhiva nu se poate vizualiza. Era o setare care sper ca acum face totul vizibil.

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #54 : Sâmbătă, 07 August 2010, 01:01 »
După cum probabil aţi constatat deja unii dintre voi, am făcut cîteva schimbări în forum, astfel:

• Am creat o nouă secţiune intitulată "Tutoriale, probleme, precizari si sugestii privind forumul" care are în alcăturie două categorii distincte: "Tutoriale" şi "Probleme, precizari si sugestii tehnice".
  • În prima categorie, tutorialele au devenit subiecte de sine stătătoare pentru a putea fi mai uşor găsite de utilizatori. Anterior, acestea se rătăceau prin subiectul "Tutoriale, probleme şi propuneri tehnice, privind forumul" aflat în categoria "Comunicări, modificări, anunţuri", fiind greu de găsit, motiv pentru care apăruseră şi tutoriale duplicat. Totodată, subiectul menţionat mai devreme a fost mutat în noua categorie "Tutoriale" şi păstrat ca arhivă.
  • Subiectele din categoria "Tutoriale" nu permit comentarii, deci nu se poate răspunde la ele. Ideea a fost aceea de a le păstra clare, nişte îndrumări care să nu fie încărcate de texte adiţionale.
  • În categoria "Probleme, precizari si sugestii tehnice" găsiţi următoarele subiecte separate, cu denumiri, cred eu, destul de clare: Sugestii, Probleme tehnice, Precizări.

Deocamdată există doar două tutoriale pe care le-am găsti bine structurate şi suficient de clare pe care le-am mutat din subiectul vechi în noua categorie. Sper eu că aceste modificări a mai limpezit partea de tutoriale, sugestii şi probleme tehnice. Pentru eventuale nelămuriri sau clarificări suplimentare puteţi pune întrebările fie în subiectul "Precizari", fie personal prin mesaj privat.

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #55 : Sâmbătă, 07 August 2010, 22:15 »
Ce-mi place  chestia  asta:  "  In  sus  "  ..si  "  In  jos "  ...este  binevenita.....
  ..pai  faceam  febra  la degetel  invartind de  rotita  :D

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #56 : Sâmbătă, 07 August 2010, 22:41 »
Stiu ce zici. La fel pateam si eu  ;D Stiam ca trebuie sa aiba o chestie de genul asta, am gasit-o si am activat-o :)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #57 : Sâmbătă, 04 Septembrie 2010, 08:38 »
Primul pas de modificare a fost facut. El cuprinde modificari si precizari, astfel incat sa se inteleaga urmatorul pas, cel de duminica noapte, cand vor apare platformele locale. Prima pagina a site-ului contine noi explicatii asupra conceptului, prefatand si etapa de formare a cluburilor. Recitind ce am scris, am remarcat mai multe greseli, sper ca treceti peste ele, fara sa ma judecati prea mult. In urmatoarele zile, o sa mai lucrez la ele, astfel incat sa devina ok ca si exprimare si gramatica. Important este sa luati mesajul, nu sa va impiedicati de greseli,  insist cu rugamintea sa cititi toate explicatiile mele. Am incercat sa fiu cat mai simplu in exprimare si cat mai scurt.
Indiferent daca exista sau nu cluburi, pe prima pagina a site-ului o sa apara ca si propuse, urmand ca in perioada urmatoare sa se stabileasca liderii de club, la initiativa lor sau a mea.
Am explicat ce inseamna platforme locale, faptul ca in interiorul lor se pot vedea pe nivele de acceptabilitate profilele. Pana cand se vor desemna liderii de club care devin admin pt platformele locale, rolul acestora il vom juca tot noi, eu si Bogdan. Orice intrebari, sugestii, critici sunt binevenite, pt ca duc la perfectionarea organizarii comunitatii. Ma cunoasteti bine multi dintre voi stiti cu nu ma supara orice observatie constructiva, bineinteles in conditiile in care este pertinenta.
Daca sunt probleme pe care le credeti dezbatute propuneti-le pe forum.

Offline Ayouni

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1918
« Răspuns #58 : Sâmbătă, 04 Septembrie 2010, 11:05 »
neata tuturor! felicitari si sa fie intr-un ceas bun! vant in pupa, capitane!
"Stay hungry, stay foolish!" (Steve Jobs)

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
« Răspuns #59 : Marți, 12 Octombrie 2010, 21:15 »
Doresc sa se inteleaga foarte bine ce este cu aceste platforme locale, pentru ca incepand de maine (13.10) au sa se inchida topicurile legate de cluburile create pana acum, iar subiectele ce tin de acestea se vor putea dezbate doar in cadrul pus la dispozitie pt fiecare club in parte. Decizia de a inchide aceste topicuri este luata pentru a determina indreptarea discutiilor ce tin de club spre platformele instalate special pentru acest scop. Doar asa cluburile se vor personaliza, se vor contura si vor putea fi mai vizibile.
Existenta acestor platforme de dialog, permite membrilor unui club consolidat sa-si transmita informatii intr-un cadru intim vizibil doar de ei. Intimizarea unei platforme fiind insa posibila doar in momentul in care un club ajunge la un numar optim de membrii activi. Pana atunci dezbaterile de pe ele vor fi vizibile, dand posibilitatea celor care intentioneaza sa intre intr-un club sa se convinga de compatibilitatea profilului sau cu a celorlalti. Nu pot „inchide” un forum doar pentru 5 – 10 membrii, trebuie neaparat sa se ajunga la acel numar pe care-l recomandam a fi in jur de 30 – 35.
In momentul in care un lider de club anunta si imi transmite lista cu 30 membrii activi, va primi o parola a forumului local, astfel incat aceasta va putea fi accesata doar de el si de ceilalti membrii ai clubului.
Recomandarea mea este ca aceste platforme sa nu se transforme in ceva stufos, cu multe topice, trebuie sa devina un instrument de comunicare simplu si accesibil. Daca se va ajunge la ceva care trebuie intretinut, urmarit si chiar cenzurat, nu va face decat sa va rapeasca din timp, intr-un spatiu pe care in continuare il contest, ma refer la cel virtual.
Importante sunt actiunile, iesirile, intalnirile voastre, o incercare de profilare a grupului, o agenda care sa va ocupe din timpul liber pe care-l aveti la dispozitie.
Existenta unor cluburi nu inseamna concurenta intre acestea, nu este nici o intrecere nici intre membrii, nici intre lideri. Fiecare club va avea profilul si implicit programul sau, deci nu pot fi cantarite actiunile fiecaruia. Cladirea acestor cluburi trebuie sa fie ceva stimulativ dar nu competitiv, fiecare va trebui sa se uite doar in „ograda lui”, pt a ma exprima cat mai plastic. Pe nimeni nu trebuie sa intereseze sau sa creada necesar sa judece activitatea altui club sau initiativa unui alt lider.
Consolidarea cluburilor este cea mai importanta actiune care are loc in SC. Doar de aici se poate pleca spre dezvoltarea comunitatii, spre autofunctionare. Dezvoltarea doar pe orizontala, asa cum este ea acum in faza de comunitate unica nationala este strangulata de capacitatea mea fizica de a filtra si de a intretine. Am stat cu piciorul pe frana, pentru a fi sigur ca cresterea comunitatii are loc organic si controlat, dar asta a determinat o dezvoltare lenta. Aceasta actiune este indreptata si poate fi folosita de zeci de mii de oameni, nu de cateva sute, de aceea este necesara o structurare pe verticala, pt a permite dezvoltarea si pe aceasta directie.
Singles Camp este un program pe care-l dezvolt urmand niste pasi a caror logica este mai greu de inteles uneori si este normal sa fie asa, pt ca  necunoscand argumentele si motivatiile care determina inceputul a cate unei noi etape, este destul de dificil de intuit de ce o fac. Toate etapizarea are o singura tinta: formarea unui cadru suficient de mare si de bine consolidat care sa permita accesul a mii de oameni in comunitate. Acest lucru este important de inteles.
Acest anunt va aparea pe fiecare club in parte, astfel ca pana maine seara, sa fie citit de cat mai multi membrii.