Arhiva > Arhiva
Modificari
almi_gabi:
--- Citat din: marcutza din Marți, 23 Martie 2010, 14:14 ---o precizare !!!
comenturile mele la postul adminului SUNT CU LINIUTA IN CADRUL citatului, la paragraful in cauza.
la postul awanei este raspunsul IN citat.
;) multumesc de intelegere.
--- Terminare citat ---
Bine venite precizarile marcutza. E perfect acum!!! :D
carmentoma:
Se pare ca trebuie sa trag tare in seara asta sa mai iau o stea!!1 :D La 100 de mesaje, parca, trec la full, nu?!? Scriu masiv bancuri, ca la asta ma pricep cel mai bine!! ;D ;) Imi place mult felul cum s-a reorganizat forumul! Asa nu mai intru in panica, asa cum am facut ieri!! (Domnul Administrator stie!!! :-X) E foarte usor de urmarit orice topic, conform profilului!! Bravo!
Lunaintrestele:
Trebuie sa recunosc ca m-am invartit un pic pe aici da e mult mai bine.
almi_gabi:
--- Citat din: carmentoma din Marți, 23 Martie 2010, 15:17 ---Se pare ca trebuie sa trag tare in seara asta sa mai iau o stea!!1 :D La 100 de mesaje, parca, trec la full, nu?!? Scriu masiv bancuri, ca la asta ma pricep cel mai bine!! ;D ;) Imi place mult felul cum s-a reorganizat forumul! Asa nu mai intru in panica, asa cum am facut ieri!! (Domnul Administrator stie!!! :-X) E foarte usor de urmarit orice topic, conform profilului!! Bravo!
--- Terminare citat ---
Am observat ca esti foarte prezenta la bancuri, citesc la ele si pana sa termin mai apr unele noi. Nu stiu ce s-a intamplat cu panica dar daca ai vreo problema spune-mi.
Stiu ca iti plac bancuri , totusi incearca si la alte topicuri! :D
carmentoma:
Nu am scris doar la bancuri, desi acolo am postat cel mai mult! Ideea era sa trec de 100 de postari, ca, daca se instituie regula cu topicurile noi de la full member in sus, nu voiam sa raman de caruta! :D Am deschis si eu cateva subiecte noi, dar nu sunt la fel de interesante ca ale voastre, dovada faptul ca toata lumea se multumeste sa raspunda, fara sa dea un raspuns! Dar nu-i nimic! nu descurajez! Imi mai vin mie idei! Mai ales ca eu , spre deosebire de voi, sunt noctambula! Nu ca am insomnii , dar se pare ca acest forum a ajuns un adevarat drog! In sensul bun, bineinteles! Iar ziua nu prea am timp sa stau pe el!
Cat despre panica, e vorba de faptul ca, fiind primul forum in care m-am implicat vreodata, nu m-am priceput sa observ ca erau doia pagini de topicuri si m-am crizat ca mi-a sters Dl. Administrator doua din cele patru deschise de mine! Tehnica asta, ce sa-i faci! Asa ca m-am apucat de criticat, de s-a speriat bietul om, nestiind cu ce se face vinovat! Ma bucur ca nu s-a suparat pe mine! ... Si imi propun, ca de fiecare data, sa nu mai reactionez la primul impuls!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă