Arhiva > Arhiva
O alta abordare asupra originii noastre
admin:
Imi pare rau, ca n-ai avut ocazia sa-l vezi! Astazi cand am ajuns de la Sibiel, in jurul amiezii, pana sa servesc masa, deschid televizorul sa vad stirile referitoare la vreme. Am avut saptamana trecuta un grup de turisti din Constanta, niste oameni excelenti. Astazi aveau iesire, asa se facuse rezervarea. Doar ca vestile referitoare la drum erau destul de alarmante asa ca au dorit sa mai ramana macar o zi. Din pacate astazi a intrat alt grup care a ocupat aproape toata pensiunea, nu aveam cum sa le prelungesc sederea. M-am uitat si pe net pe www.wetter.de, un site care nu prea minte...si nu era nimic din ceea ce ai nostri previzionau. Oamenii au plecat linistiti in jurul amiezii, de aceea eram curios sa vad cu ce au sa se confrunte pe drum. Nu gaseam nimic, si tot butonam. Cand colo, revelatie. Cei de pe TV3 dadeau "Conferinte" cu Dan Puric. Am stat o jumatate de ora efectiv extaziat. Omul este genial. Si atat de expresiv, de argumentativ. Un geniu al scenei, dar si un om cu o cultura extraordinara. Cu ani in urma il vazusem la Sibiu in Don Quijote si atat de mult mi-a placut si m-a fascinat incat o luna mai aveam inca zambetul pe buze. Ce s-a prezentat astazi are o continuare, nu stiu cand dar asa sper ca va fi. Oare cum pot fi oameni ca Puric multiplicati si imprastiati in tara? Sa-i vada cat mai multa lume...
capsuna:
Dar l-am gasit pe youtube...Am la ce ma uita diseara..
admin:
Eu am un film primit de la un prieten din Bucuresti..."Lie to me". Sunt la episodul 7.
capsuna:
Am vazut si eu filmul. Iti place?
admin:
Exceptional, inca n-am vazut ceva atat de plastic in ceea ce priveste psihologia gesticii. Bine si actorii sunt superexpresivi, iar exemplele alese, mai mult decat argumentative...
Am deschis acum un subiect cu privire la sugestiile pe care le-am primit pentru tabere si am facut cateva propuneri. Sunt curios ce parere ai.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă