Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (13/69) > >>

MARC:
Bineinteles,in sensul bun(servicii,atmosfera,muzica,dans,etc) :bow:

Violeta08:
Buna!
Revelionul, este primul eveniment la care particip. Ma numesc Violeta, am 59 ani si sunt din Bucuresti
M-am inscris pentru perioada 30dec-3ian. Eu am sa vin din Bucuresti. Daca este vremea "normala" o sa vin cu masina si pot sa iau mai multe persoane.
Pana la acesta intalnirea, doresc sa incerc sa intru in atmosfera grupului care am vazut ca e f vesel.

Roxinic:
Buna,

numele meu este Roxana, am 43 ani, sunt din Bucuresti si sunt tot o new entry in acest grup vesel  :). Tot pentru perioada 30dec-03ian m-am inscris si eu la Revelion asa ca draga Violeta, daca mergi cu masina ma inscriu pe lista. Daca vremea nu se anunta propice cu cateva zile inainte de "marea calatorie", ne putem intalni sa cumparam bilete la tren. Poate vor fi mai multi care merg cu trenul si incepem petrecerea de la Bucuresti  *|*

cris_gl:
          Cu siguranta  Gigi   va "tocmi " un mijloc de transport din Bucuresti pina la destinatie , asa  face in fiecare an . Asa ca fetelor..........atmosfera de  gasca zurli incepe mai devreme de a ajunge la destinatie .

Violeta08:
Ma bucur Roxana ca am deja o companie pe drum. Daca nu te deranjeaza putem sa vorbim la telefon pana la momentul plecarii. Nr meu de tel este 0749137187. Deocamdata sunt plecata din Bucuresti, dar revin pe 21 sept.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă