Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
Rentzi:
Krondia, dar restaurantul zvacnea la propriu in ritmul dansului, pentru ca este o structura suspendata, metalica. In timp ce se dansa cu sarituri am vrut sa beau niste apa si era sa ma trezesc cu ea pe nas... Dar si cheful chef... De mult nu am vazut un grup asa mare sa stea si sa danseze pana dimieata. Iar piscina e mai ca in poze.... Va las ca incepe tura 2.
guitarman:
O dedicatie pentru prietenii din Singles Camp cu care am patrecut impreuna, atat de frumos "Noaptea dintre ani"
http://www.viorelsimionescu.ro/cantece/noaptea-dintre-ani/
wonderland:
Multumim, Viorel, pentru acest dar plin de delicatețe și aducător de frumos în auzul și mintea noastră.
Așa ar trebui să fie, da:....
--- Citat ---Este vremea impacarii
Celor care n-au iubit
Timpul dulce al iertarii
Celor care si-au gresit
--- Terminare citat ---
Deși noaptea dintre ani poate fi și...
timpul dezbinării celor care au iubit și nu mai pot ierta...
Un an inspirat, cu sănătate și multe versuri cântate cu suflet pentru suflet!
La mulți ani și vouă, celor care ați petrecut noaptea dintre ani 3 zile și 3 nopți... Să aveți un an de poveste!
admin:
Am ramas singur in restaurantul a carei podea, acum 3 zile sarea la propriu sub impulsul a sute de picioare....Incep sa reiau in minte tot ce s-a intamplat aici, ce am simtit...Devin nostalgic...
Am descarcat poze, am primit imagini...Unele cu Tg Mures seara....
admin:
Am inceput sa transmit fotografiile...Dar dureaza. Am voie doar 50 Email-uri/ora, ori trebuie transmise 3 x 115 = 345 mesaje....Asa ca pana maine la amiaza....
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă