Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
admin:
Vad ca prognoza meteo arata temepraturi mai joase decat cele anuntate acum cateva zile. Adica vom avea in jur de - 1 pana la - 4 grade ziua, iar noaptea, brrrr se anunta - 10 grade....Fara zapada...Va fi deci destul de rece... :-\ In conditiile in care nu ne-am adaptat inca la iarna, ultimele zile fiind aproape primavara, o sa ni se para chiar ger...Asa ca pregati-va de iarna....
ave caesar:
La ce ora va incepe bairamul din seara de revelion (31.12.) ? Intreb asta deoarece fiind cazat la celalat hotel, sa stiu ora la care sa vin la hotelul "mama" Conference&Spa.
Daca mai sunt si altii cazati la hotelul din centru (hotel Plaza), eventual sa ne stim din timp si sa ne grupam la transportul catre hotelul Conference&Spa, deoarece o sa avem drumuri zilnice de facut catre- si inapoi. Nr. meu de mobil: 0722968562, Toni.
aaaddd:
Hotelul Plaza este in centrul orasului(eu locuiesc f aproape ) . Are in fata parcul împodobit de sărbătoare, cu un brad minunat. In apropiere sunt vreo două statii de taxiuri. Pana la Hotel Business costa in jur de 10-12lei.
aaaddd:
Nr tel pentru taxiuri:
Taxi Cornisa:0740366504;Taxi Transaldea:0745270162;Taxi Bravo:0265204944
0744696883
bruno:
--- Citat din: Rodica_I din Duminică, 27 Decembrie 2015, 22:54 ---Buna seara , recunosc nu am cititi tot cei aici , asa ca indurare si intelegere va rog :angel:, din Constanta mai merge cineva?
--- Terminare citat ---
Imi pare rau dar nu suntem trei cum a zis Ste_fan, dar din pacate suntem deja patru persoane si nu am loc pentru a cincea mai ales din cauza bagajele. Iti spun asta pentru ca nu as vrea sa te gandesti ca nu vreau, ci doar nu pot. Sper sa gasesti pe altcineva si vom calatori impreuna pe alta data cu placere. :thumbup:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă