Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
Liliana Tudorache:
E clar incepe incalzirea din autocarul CDI, unii pe 30, altii pe 31. Sa ne punem matricole sa ne recunoastem...
wonderland:
rentzi, ele nu s-au sters. le-as fi sters eu, dar cum eu nu particip... Dupa cum stiti listele sunt responsabilitatea participantilor. Eu doar dau o mana de ajutor... oricum gluma ta de la final mi-a placut maxim.
wonderland:
rentzi, ele nu s-au sters. le-as fi sters eu, dar cum eu nu particip... Dupa cum stiti listele sunt responsabilitatea participantilor. Eu doar dau o mana de ajutor... oricum gluma ta de la final mi-a placut maxim.
stalicris:
Salut,
Din pacate nu mai pot participa la Revelion. Daca este cineva interesat, sa ma contacteze la nr. de telefon 0743155511.Am achitat din data de 30.12 si voi elibera un loc la baieti.
O zi buna si distractie placuta!
Rentzi:
:applause: Wonderland, m-am gandit ca o sa-ti placa gluma. Special am postat-o, asa ca un fel de cadou.
In rest ai perfecta dreptate si nici eu nu le-am sters, ci doar am anuntat ce stiu.
Acum o intrebare - mai vine cineva cu noi (eu, Tudora si Elena) cu autocarul CDI ?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă