Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (41/69) > >>

admin:
Am transmis celor din 30.12 un Email, insotit de lista de participanti si cu contactul Lilianei T pt a stabili daca se pune problema unui transport cumulat in 03.01.

La lista din 31.01 vad si doua urcari din Brasov ceea ce reduce mult sansele de transport grupat. Ar trebui sa plateasca proportional cu km parcursi, asa cum se obisnuieste, ori asta ar creste mult tariful de transport/persoana care btw din cauza numarului mic de inscrisi nu este mic...

Anyway eu va pun in legatura, asa cum v-am promis si il adaug separat si pe Florin, care scria pe forum ca sunt sanse sa-si repare masina si sa ia 4 persoane.

Liliana Tudorache:
Sa nu mai incurc va spun de acuma ca pe mine sa nu ma mai puneti la socoteala cu transportul nici la dus nici la intors. In rest ne pregatim de distractie...

admin:
Am transmis listele, ramane doar sa va puneti intre voi de acord. Parerea mea este ca ele sa ramana deschise pana luni, poate mai apare ceva care sa completeze....Le reiau mai jos:

1.Laurentiu M. (Bucuresti)
2.Elisabeta SIMION (Bucuresti)
3.Madalina STROIE(Bucuresti)
4.Tudora  IVANUS- Bucuresti
5.Costela C. (Bucuresti)
6.Elena A. (Bucuresti
7.Cristina Ionescu( Bucuresti)

Listă microbuz 31 decembrie (Revelion 2016: 31 dec, 2015 - 03 ian 2016 )

1. Ana Totoescu (Brasov)
2. Diana L. (Brașov)
3. Lazar Cristina
4. Vali P.
5. Mari R.
6. Miriana Sandu
7. Crenguta Sobu

kriss:
 Din pacate si eu ma voi retrage de pe lista de microbuz  31 decembrie , m am reorientat la alt mijloc de transport.Din pacate ma asteptam sa fim mai hotarati, dar din motive obiective nu pot astepta pana in ultima zi .

Lista v a arata asa :

1.Laurentiu M. (Bucuresti)
2.Elisabeta SIMION (Bucuresti)
3.Madalina STROIE(Bucuresti)
4.Tudora  IVANUS- Bucuresti
5.Costela C. (Bucuresti)
6.Elena A. (Bucuresti
7.Cristina Ionescu( Bucuresti)

Listă microbuz 31 decembrie (Revelion 2016: 31 dec, 2015 - 03 ian 2016 )

1. Ana Totoescu (Brasov)
2. Diana L. (Brașov)
3. Vali P.
4. Mari R.
5. Miriana Sandu
6. Crenguta Sobu

kriss:
am uitat sa precizez ca, NU voi participa nici la microbuzul de intoarcere catre Bucuresti...

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă