Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (37/69) > >>

eugenia_s:

--- Citat din: cristina din Vineri, 11 Decembrie 2015, 15:31 ---
--- Citat din: ofemasec din Joi, 10 Decembrie 2015, 22:02 ---Locul disponibil s-a ocupat de către un bucuros participant la petrecere.

Lista microbuz 30 decembrie (există?! - da exista; "chiar si bulinele exista")
1.Laurentiu M. (Bucuresti)
2.Elisabeta SIMION (Bucuresti)
3.Madalina STROIE(Bucuresti)
4.Tudora  IVANUS- Bucuresti
5.Eugenia Stefanescu (Bucuresti :angtel:
oops, am renuntat
6.Costela C. (Bucuresti)
7.Elena A. (Bucuresti
8. Cristina Ionescu( Bucuresti)

Listă microbuz 31 decembrie (Revelion 2016: 31 dec, 2015 - 03 ian 2016 )
1. Liliana Tud.
2. Ana Totoescu (Brasov)
3. Lazar Cristina
4. Diana L. (Brașov)
5. Ofelia A. (???)
5. Vali P.
6. Mari R.
7. Miriana Sandu
8. Crenguta Sobu

--- Terminare citat ---

--- Terminare citat ---

wonderland:
 :knuppel2:  :hammer:  :rtfm:

Admin mai bine ai bloca butonul ala de insert quote. :buck2:

Insert quote = inserati un citat. E greu sa ne dam seama ce a spus cineva cand isi adauga mesajul personal intr-un citat cu comentariul altcuiva. sau, in acest caz intr-o lista de transport preluata ca citat.

Lista de transport se ia cu copy paste!

Cititi regulile de postare a mesajelor!

Inainte de a posta, cititi macar ce s-a mai postat pe topicul pe care intentionati sa spuneti ceva!

Daca faceti asta e un minim semn de respect  aratat forumului si utilizatorilor si vizitatorilor. In cele din urma forumul e un spatiu public.

Elisabeta nu prea se intelege daca ai renuntat la excursie sau la transport? Daca da, E ok daca cei care renunta se elimina singuri de pe lista si modifica numaratoarea, fara sa stearga pe nimeni.
Pe Ofelia mi-am permis sa o scot eu de pe lista, ea anuntat clar ca s-a retras, a vorbit cu agentia, si-a gasit si inlocuitor.

Lista microbuz 30 decembrie (există?! - da exista; "chiar si bulinele exista")
1.Laurentiu M. (Bucuresti)
2.Elisabeta SIMION (Bucuresti)
3.Madalina STROIE(Bucuresti)
4.Tudora  IVANUS- Bucuresti
Eugenia Stefanescu (Bucuresti :angtel: oops, am renuntat
5.Costela C. (Bucuresti)
6.Elena A. (Bucuresti
7. Cristina Ionescu( Bucuresti)

Listă microbuz 31 decembrie (Revelion 2016: 31 dec, 2015 - 03 ian 2016 )
1. Liliana Tud.
2. Ana Totoescu (Brasov)
3. Lazar Cristina
4. Diana L. (Brașov)
5. Vali P.
6. Mari R.
7. Miriana Sandu
8. Crenguta Sobu

betty:
Wonderland, dupa ce Rentzi a deschis  doua liste , respectiv pentru 30 si 31 decembrie, am tinut cont de recomandarea ta de la "lucra" cu copy-paste pentru a ne adauga pe liste si am procedat intocmai. Prin urmare, m-am adagat pe lista din 3o decembrie (nu am renuntat la excursie) si, am adaugat-o si pe Madalina Stroie (cu acordul ei, bineinteles). Cred ca intrebarea ta este pentru altcineva, desi apare numele meu in postare.

wonderland:
Imi cer scuze, betty, pentru neatentie! :bow: :worthy:
Mesajul era pentru Eugenia si pentru ceilalti care folosesc butonul de insert quote cand si cum nu trebuie. ???

enya71:
 Bruno,

Noi am discutat acum 2 saptamani la telefon. Ne-am inteles ca plecam impreuna de la Constanta. A ramas sa ne auzim aproape de eveniment sa stabilim detaliile plecarii.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă