Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!
wonderland:
Prea tarziu (intre timp a expirat optiunea de Modify :strambatura:) mi-am dat seama ca mai corect era sa faci asa.
Lista microbuz 30 decembrie (există?!)
1. Laurentiu M
Listă microbuz 31 decembrie (Revelion 2016: 31 dec, 2015 - 03 ian 2016 )
1. Liliana Tud.
2. Ana Totoescu (Brasov)
3. Lazar Cristina
4. Diana L. (Brașov)
5. Ofelia A.
6. Vali P.
7. Mari R.
8.Elisabeta SIMION (Bucuresti)
9.Madalina STROIE(Bucuresti)
10. Miriana Sandu
11. Crenguta Sobu
Acum, daca totusi mai e cineva in situatia lui Rentzi ( sa speram ca nu :faint:)- eliminati-vă de pe listă și aveti grija sa schimbati numaratoarea.
Rentzi, daca totusi te razgandesti, adauga-te in continuarea listei.
Oricum, rămâi dator că am re-ajustat eu lista >:D :police:
anda.o:
Wonderland, cred ca mai sunt pe lista cel putin 2 persoane in situatia lui Rentzi....
--- Citat din: betty din Luni, 07 Decembrie 2015, 21:07 ---Nu am inteles ca lista pentru transport ar fi pentru plecarea din 31. Poate cineva sa precizeze daca este pentru 30 sau 31? Multumesc!
--- Terminare citat ---
Ar trebui ca toti cei care sunt inscrisi pe lista de microbuz sa specifice data de plecare!
betty:
Lista microbuz 30 decembrie (există?!)
1. Laurentiu M
2.Elisabeta SIMION (Bucuresti)
3.Madalina STROIE(Bucuresti)
Listă microbuz 31 decembrie (Revelion 2016: 31 dec, 2015 - 03 ian 2016 )
1. Liliana Tud.
2. Ana Totoescu (Brasov)
3. Lazar Cristina
4. Diana L. (Brașov)
5. Ofelia A.
6. Vali P.
7. Mari R.
8. Miriana Sandu
9. Crenguta Sobu
admin:
Problema este sa se stranga suficienti doritori si pt 30 si 31. Inchirierea nu inseamna mare lucru, este simplu de sunat la firma de transport si facuta comanda, trebuie insa si un numar de inscrisi care sa motiveze financiar inchirierea. Pana la urma se poate inchiria si de 8 + 1, desi nu stiu cat de rentabil este pt cei care participa.
Maine am sa transmit un newsletter pt cei inscrisi la Revelion, sa vedem exact cati se inscriu. Poate nu toti au inteles exact cum se face inscrierea pe forum si se trezesc pe ultima suta ca au nevoie de transport....
admin:
Acum pregatesc newsletter-ul, astept insa si cateva detalii de la hotel sa-l pot incheia. Toti cei care participa vor primi cate un mesaj de la mine. Tin sa ma asigur ca toata lumea este informata....Senzatia mea este ca nu toti cei inscrisi au urmarit ce s-a scris aici, locul in care se dau detaliile... ::)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă