Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (24/69) > >>

DOINA2014:
Salut tuturor ! Vin si eu din Bucuresti  pe 30 decembrie , ma poate lua cineva si pe mine ? Nr meu de tel  0740 171 022
Multumiri anticipate
 Abia astept sa ne vedem si sa ne distram la cota maximum !
 DOINA
 *|* *|*

gabriela.gheorghe:

--- Citat din: stalicris din Vineri, 06 Noiembrie 2015, 22:20 ---Salut tuturor ! Vin eu din Pitesti,dar plec cu o zi mai devreme. Daca este ok pentru tine, putem merge impreuna.

--- Terminare citat ---
Buna, Stalicris!
Revin cu informatia ca m-am hotarat sa merg si eu din data de 30 dec., asadar daca mai este valabila oferta ta de a "imparti" timpul si costurile pana acolo, te rog scrie-mi sau da-mi un telefon la 0742430114. Multumesc!

ancaj:
 *|* *|* :dance: :dance:Buna ziua tuturor, ma bucur sa va intalnesc din nou, ma bucur ca ne revedem peste putin timp cu cei care au mai fost la actiuni. Urez bun venit celor noi in grup. Eu intentionez sa plec din Sibiu pentru data de 30 decembrie...am 3 locuri in masina...sper ca timpul sa nu fie cu zapezi exagerate...dar sunt lanturi, sunt lopeti...si voie buna...am sa revin ...pana in 28 decembrie. Deci cine este doreste sa plece din Sibiu...vorbim

Karmen Rodika:
buna seara...pentru a rezerva noaptea de 29 spre 30 dec.la H.Business cum procedez?multumesc  frumos... :worthy:

kriss:
Seara buna....si eu vin din Bucuresti si doresc sa stiu, daca m ai sunt ceva locuri disponibile si pentru mine la o varianta de transport , alaturi de cineva... sau poate sa ne grupam mai multi si sa vedem cu ce putem ajunge pana acolo...Eu sper ca tu Gig,i sa organizezi totusi ceva sigur ,ca si pana acum, referitor la transport... :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă