Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion Singles Camp 2016. SPA&Party!

<< < (22/69) > >>

gabriela.gheorghe:

--- Citat din: stalicris din Vineri, 06 Noiembrie 2015, 22:20 ---Salut tuturor ! Vin eu din Pitesti,dar plec cu o zi mai devreme. Daca este ok pentru tine, putem merge impreuna.

--- Terminare citat ---

Multumesc pentru raspuns, STALICRIS, nu m-am gandit inca daca voi merge din data de 30 dec., poate ca da, insa te-as ruga mult daca am putea tine legatura pe mail, aici intru mai rar. Adresa mea este g_i_gheorghe@yahoo.com, astept un semn de la tine!

Karmen Rodika:
buna ziua tuturor...deja se contureaza o distractie pe masura evenimentului ....toata lumea  e vesela si nerabdatoare...eu vin din Mangalia ...31 dec-03 ian...nu vreau decat sa urez tuturor multa sanatate...drum bun...si distractie de neuitat...la buna vedere... *|* :flori:

amaliaap:
Eu vin de pe 30 si plec din Piatra Neamț, am loc de 4 persoane, daca e cineva din zona sau in drum.

martina:
Buna tuturor!

Vin si eu de pe 30 din Bucuresti! Ma pick up si pe mine cineva? Numarul meu este 0720883686! Poate sunt norocoasa si nu este nevoie sa merg cu CDI :D!!!!!
Abia astept sa ne distram! Toate cele bune!

gabriela67:
Eu vin din Bacau. Asa ca pot veni in Piatra Neamt sa mergem impreuna. Deci un loc il retin eu la tine!
pentru Amalia din Piatra Neamt

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă