Mi-as fi dorit mult sa organizez "reload-ul" mai apropiat, dar din pacate nu am gasit solutii...Oamenii de acolo au fost foarte amabili, au comasat, au schimbat si mi-au oferit asa cum va scrisesem deja, doua posibilitati. In ambele perioade insa sunt plecat in alte actiuni. Nu am vrut insa sa ma abat de la o regula...aceea de a fi prezent la toate actiunile pe care le organizez. Poate as fi facut o..."derogare"

daca era ceva simplu, o drumetie, sau o petrecere, dar aici sunt cel putin 6 elemente care trebuie legate perfect...Si nu vreau sa risc in nici un fel...Asa ca am decis amanarea reluarii pt la toamna.
Am rezervat deja, este
week-end-ul 2 - 4 octombrie. Asa ca cei inscrisi care nu au reusit sa rezerve in martie, pot sa o faca pt octombrie, ocupand unul dintre cele 30 de locuri disponibile. Nu deschid topic, nu creez inca in calendar evenimentul si nici nu deschid rezervarile. Samiza are sa anunte pe toti cei inscrisi care au ramas fara rezervare in martie de aceasta posibilitate si pana nu am raspunsurile in ceea ce priveste participarea nu am sa interprind nimic. Asta pt a nu se creea o noua presiune de inscrieri.
Dupa cca o luna o sa deschid pe forum, ca la fiecare actiune, un topic pe si de asemenea o sa inserez in calendarul de pe site si acest eveniment. Pana atunci vedem cate inscrieri o sa fie si anunt daca mai deschidem sau nu rezervarile.