Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In lumea minunata a animalelor 30 aprilie - 3 mai 2015

<< < (5/13) > >>

Florin1968:
Eu am facut o rezervare acum vreo trei zile . Sunt inclus pe lista de la Lumea animalelor ?

admin:
Da, Florine, mi-a spus Samiza ca tu ai prins ultimul loc. Suntem foarte prinsi azi amandoi cu Pastile la Sibiel, avem si cateva liste de inchis, dar spre dupaamiaza o sa primesti Email-ul de rezervare.

admin:
La aceasta excursie NU MAI SUNT LOCURI LIBERE!

admin:
La microbuzul de Bucuresti sunt 17 inscrisi, iar la cel de Sibiu, in afara de mine si Samiza mai sunt inca 2 persoane. 4 mi-au comunicat ca vin individual pana acolo. Restul la fel, cred ca vin pe cont propriu din moment ce nu am primit raspuns la Email-uri. Inainte de a pleca la Hajdu am sa comunic firmei de transport din Bucuresti lista de imbarcare, iar pe forum va aparea numarul masinii, numele soferului si numarul lui de mobil.

Florin1968:
Ma inscriu si eu la microbuzul de Bucuresti, daca mai sunt locuri ! Si daca , eventual ma poate prelua din Brasov, cu plata intreaga a transportului , ar fi mai bine pemtru mine !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă