Autor Subiect: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V  (Citit de 49062 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Tania55

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 370
  • Tineretea = puterea de adaptabilitate
Re: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V
« Răspuns #90 : Joi, 17 Septembrie 2015, 00:04 »
Hello, incerc si eu sa-mi fac curaj din Timisoara!

Carly ! ... si eu plec din Timisoara .... cu trenul; pe la 8:00 din Timisoara si ajung in Sibiu la 15:00, sper sa organizeze Samiza transferul la Sibiel.  (   :help:  )

Offline Bon Voyage

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 624
« Răspuns #91 : Vineri, 18 Septembrie 2015, 15:53 »
Microbuz Bucuresti - Sibiel
1. Betty(Elisabeta SIMION)
2. Cristina L.
3. Ofelia A.
4. Mihaela B. (micaba)
5. Florin I.
6. Ciprian A.
7. Andreea R.
8. Constanta D
9. Catalina Floarentina P.
10. Tatiana B       -functie de ora de plecare a microbuzului care nu s-a comunicat inca, imi rezerv dreptul de a ma retrage
11. Mariana E -  idem Tatiana B
12.Mihai Marcel
13.AureliaM
14.Marius M
15. Laurentiu M.
16. Adriana I.
17. Alexandra E.
18. Camelia F.

Offline Rentzi

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 486
« Răspuns #92 : Vineri, 18 Septembrie 2015, 23:48 »
Multumesc pentru ca m-ai inscris la microbuz, dar nu vin din Bucuresti si voi veni cu masina proprie. (sper ca despre mine era vorba)  :oops:

2. Cristina L.
3. Ofelia A.
4. Mihaela B. (micaba)
5. Florin I.
6. Ciprian A.
7. Andreea R.
8. Constanta D
10. Mariana E -  idem Tatiana B
11. Mihai Marcel
12. AureliaM
13. Marius M
14. Adriana I.
15. Alexandra E.
16. Camelia F.
17. Tatiana B - conditionat de ora de plecare.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #93 : Sâmbătă, 19 Septembrie 2015, 08:49 »
Deja cred ca toata lumea stie, de data aceasta am sa lipsesc de la Sarbatoarea Toamnei. Cand voi o sa va bucurati de bucatele toamnei eu am sa fiu departe, "plutind" pe apele marilor...cu 14 dintre cei de aici din SC. Imi pare tare - tare rau, mi-a placut intotdeauna sa petrec cu voi, iar sarbatoarea recoltei era un excelent prilej. Imi place sa fiu gazda, Sibielul a fost intotdeauna un loc preferat de cei de aici, de acolo a plecat SC...Sunt convins insa ca Samiza si Sel o sa faca sa nu mi se simta lipsa...

Mai este o saptamana pana veti ajunge la Sibiel si e timpul de detalii...

In primul rand despre transportul in grupaj cu microbuzul. Se va pleca, din acelasi loc ca anul trecut, statia MOL Pacii Bd. Iuliu Maniu nr. 194 (de langa statia de metrou Pacii) la ora 9.00. Nu stiu in acest moment ce microbuz si ce sofer va delega firma de transport pentru aceasta cursa, acest amanunt va fi comunicat cu 2-3 zile inainte de plecare.

Lista de microbuz arata asa in momentul de fata:
2. Cristina L.
3. Ofelia A.
4. Mihaela B. (micaba)
5. Florin I.
6. Ciprian A.
7. Andreea R.
8. Constanta D
10. Mihai Marcel
11. AureliaM
12. Marius M
13. Adriana I.
14. Alexandra E.
15. Camelia F.
---------------------
16. Tatiana B - conditionat de ora de plecare.
17. Mariana E -  idem Tatiana B

Daca mai sunt doritori de face drumul dus si intors la Sibiel cu microbuzul inchiriat si organizat din Bucuresti, se pot inscrie pana la pozitia 19. Daca dintre cei de aici sunt persoane care s-au retras, va rog sa va stergeti, astfel incat lista de transport sa nu contina nume in plus...

Pentru cei care nu vin cu microbuzul. Indiferent ca sunteti cazati la Pensiunea Sibiel sau la Andrei (li s-a comunicat celor care nu au mai prins locuri la prima) intalnirea va fi la Pensiunea Sibiel. De acolo se va face distribuirea pe camere. Este important sa ajungeti in timp util, pt a putea fi cazati grupat si de a prinde intreg programul de vineri. Asta inseamna 14.00 - 17.00.

In situatia in care veniti cu trenul sau cu autocar de linie, luati legatura cu Samiza, organizeaza un transfer grupat cu microbuzul din Sibiu pana la Sibiel. Cel mai probabil ca o sa va ajute Marian, ii las cheile microbuzului meu, doar ca el are destul de multe lucruri de facut si pregatit la pensiune, asa ca

Ora de plecare a microbuzului de Bucuresti: il putem "rupe" o singura data si la o ora in care sa nu afectam programul lui de acolo. Cred ca ora 15.00 este ok pentru toata lumea. Locul de intalnire: parcarea garii Sibiu. Daca sunt solicitari de transfer, va rog comunicati direct Samizei, adresa ei de Email este office@bonvoyagesibiu.ro. Deci Email, nu o sunati, este efectiv de dimineata pana seara "asaltata" de telefoane, desi rugam sa fim contactati pe aceasta cale doar in situatii cu totul speciale si urgente.

Sa fiti pregatiti de dans si voie buna, acolo n-are voie nimeni sa fie retras si imbufnat de ceva de acasa...Deci veselie!!! *|* *|* *|*

Progamul, la ce o sa asistati si ce o sa mancati acolo...

Vineri
14.00 - 17.00 check in
16.00 - 18.00 afara se pregatesc cele necesare zilei de sambata: se coc vinete, se curata si taie legume, se dezoseaza prunele. Daca timpul va fi frumos asa cum se anunta 22 - 25 de grade, fara nori, se va putea sta in curtea pensiunii, privind sau cine are placerea chiar participand la ce se face acolo. Motive o sa fie de stat afara, butoiasul cu palinca o sa fie plin mereu... :strong:
18.30 in restaurantul pensiunii se va servi cina, o sa aveti mai intai un aperitiv traditional, apoi frigarui combinate pe suport, cu garnitura de cartofi si legume, salata de varza si ca desert strudel cu mere
20.00 Dupa cina party! Un DJ va fi acolo, este cineva ales de Samiza, a vrut sa faca o schimbare fata de anii trecuti...Sunteti invitati cu totii vechi -noi la dans, fara retineri, inhibitii sau alte de-astea...Doar sarbatoriti toamna nu-i asa?  ::) :)

Sambata
8.30 - 10.00 Micul dejun o sa fie tip bufet suedez (oua preparate, costita, carnati fierti, telemea, rosii, zacusca, iaurt, cereale, lapte, gem de casa)
10.00 - 15.00 Ca in fiecare an Fely va fi prezent acolo cu toata recuzita lui, pt un program activ. Mers cu bicicleta, tras cu arcul, traversari cu coarda...Este bine sa va pregatiti cu pofta pt ce urmeaza.
In paralel cu activitatile lui Fely, in curtea pensiunii, in zona de sus, se vor pregati conservele de iarna (castraveti, gogosari, conopida, gogonele, vor fierbe ceaunurile cu magiun, cu zacusca, iar inauntru oalele cu heciumpeci.
15.00 - 17.00 Pt amiaza, intr-un chios "verde" amenjat in curte o sa gasiti bucatele noastre: zacusca, salata de vinete, slanina afumata de casa,
carnati afumati, telemea, burduf, magiun prune, ceapa rosie, rosii, legume. Ca sa alunece mai bine mancarea, la un teasc se va pregati must...La ceaun se vor pregati balmos si tocanita de vitel. Langa aveti muraturi si la desert placinta cu prune.
17.00 - 18.00 in restaurantul pensiunii va asteapta 2 perechi de dansatori de populara si o sa va arate cum se joaca in Marginime, dar si in alte locuri din tara. Veti putea incerca si voi cu ei...
18.00 - 19.00 Un pic, sau un tzar, cum zicem noi ardelenii, de odihna nu strica. Asa ca o ora veti putea sa va pregatiti pt ce urmeaza...
19.00 Iar o luam cu mancarea. Marcel si Adi bucatarii nostri va vor pregati un bufet plin de bunatati:  vinete, magiun prune, zacusca, telemea, burduf, carnati afumati, slanina, jumeri, ceapa rosie, rosii, castraveti, ardei gras si preparate: ciolan la cuptor, carnati la cuptor, muschiulet de porc la gratar, fasole scazuta, papricas de ciuperci, cartofi sote, varza calita, ardei si rosii cu smantana, salate nemixate.
Urmeaza tortul aniversar!
20.30 Dupa atatea...e foarte buna miscarea asa ca din nou party cu DJ!  *|* *|* *|*

Duminica
8.30 - 10.00 mic dejun - la fel in sistem bufet suedez...cu preparate romanesti. :)
9.30 In sala de conferinte a pensiunii Sibiel va asteapta un moment pe care sper ca il apreciati prin prisma celor care vi-l ofera. Amicul meu din copilarie si adolescenta este un foarte bun basist de jazz. In acelasi timp este si o persoana care tine sa promoveze muzica de calitate in medii mai "neobisnuite". De ceva timp se ocupa voluntar de copiii dintr-un centru de plasament de langa Sibiel, din Orlat, incercand sa-i invete sa cante muzica adevarata. Le-a luat instrumente, ii pregateste si copiii sunt pe drumul bun. Trebuie doar incurajati...si sper ca voi intelegand cat de important este pt copii acest lucru, sa o faceti! Scrie la un moment dat Radu pe pagina lui de facebook: "MUZICA FORMEAZĂ CARACTERE
Încercăm să dotăm orchestra de copii ai Centrului de Plasament din Orlat ("Banda" CPO) cu noi instrumente, în special instrumente de suflat, având credința că un instrument muzical și muzica care curge din el ne poate face pe fiecare din noi mai buni. Dacă aveți vreun asemenea instrument prin casă (chiar și defect, avem prieteni care ne ajută să le reparăm) care vă prisosește, nu ezitați să ne contactați, vă asigurăm că o să fie de mare folos unui copil".
12.30 E timpul pranzului! Ciorba de cartofi, piept de pui cu sos de branza cartofi, strudel cu branza...

Sper sa va placa, sper sa va distrati, sper sa va bucurati de caldura unor zile de toamna frumoasa!

PS Nu uitati sa aveti cu voi si haine si incaltaminte mai sport pt sambata activa cu Fely! Si ca seara chiar si vara e rece la Sibiel, asa ca e bine sa aveti cu voi pt afara si o haina mai grosuta...O, nu, nu platon, inca nu e iarna... ;D ;D ;D

Tatiana

• Vizitator
« Răspuns #94 : Sâmbătă, 19 Septembrie 2015, 11:36 »
Buna Gigi,

Am vorbit cu Samiza la telefon si i-am confirmat ca vom merge cu microbuzul indiferent de ora. Din motive personale nu am putut scrie si aici dar o fac pentru a inlatura orice neintelegere din lipsa de comunicare.

O zi buna!
Tatiana

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4883
« Răspuns #95 : Duminică, 20 Septembrie 2015, 21:39 »
Vineri
16.00 - 18.00 afara se pregatesc cele necesare zilei de sambata: se coc vinete, se curata si taie legume, se dezoseaza prunele.

Gigi, cum se dezosează prunele? :faint: :kissing: :kissing:

Oricum, se pare ca va fi mare paranghelie la Sibiel! Eu zic sa tineti ceva dietă pana atunci. :magic:
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

Offline Carmen M.

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 25
« Răspuns #96 : Luni, 21 Septembrie 2015, 10:30 »
A disparut din program mielul la protap  :(
Nu ca n-ar fi destula mincare, dar mi-am tot dorit un "ceva" la protap (miel, berbecut,vitel).
Poate am noroc alta data.

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 279
« Răspuns #97 : Luni, 21 Septembrie 2015, 10:38 »
Asta e surpriza serii, Carmen !

Offline Catlin

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #98 : Luni, 21 Septembrie 2015, 10:54 »
2. Cristina L.
3. Ofelia A.
4. Mihaela B. (micaba)
5. Florin I.
6. Ciprian A.
7. Andreea R.
8. Constanta D
10. Mihai Marcel
11. AureliaM
12. Marius M
13. Adriana I.
14. Alexandra E.
15. Camelia F.
---------------------
16. Tatiana B - conditionat de ora de plecare.
17. Mariana E -  idem Tatiana B
18. Catalin T

Offline Carmen M.

• Newbie
  • *
« Răspuns #99 : Luni, 21 Septembrie 2015, 10:59 »
Aha, m-am mai linistit, Florin :-X

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #100 : Luni, 21 Septembrie 2015, 11:07 »
Pâna la urmă, câte persoane din Bacău ne transportăm cu aceeași mașină ?

Offline Carmen M.

• Newbie
  • *
« Răspuns #101 : Luni, 21 Septembrie 2015, 12:17 »
Din Bacau, eu si Simona. Am inteles ca tu incerci sa ajungi la Onesti.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #102 : Luni, 21 Septembrie 2015, 12:26 »
Am inteles, credeam ca a mai aparut si altcineva.

Offline Carmen M.

• Newbie
  • *
« Răspuns #103 : Luni, 21 Septembrie 2015, 12:48 »
Deocamdata eu atit stiu.

Offline Florin1968

• Sr. Member
« Răspuns #104 : Luni, 21 Septembrie 2015, 12:59 »
Bine, o sa te sun miercuri sau joi, poate vin cu masina pânâ în Bacău, dacă e bine să las mașina pe undeva, eventual dacă stii un loc mai sigur.