Autor Subiect: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V  (Citit de 53851 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

varsator38

• Vizitator
Re: Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V
« Răspuns #30 : Vineri, 04 Septembrie 2015, 22:42 »
Tania55 multumesc de raspuns!Incerc sa gasesc alte variante decat cea cu trenul de la Timisoara,aceasta fiind destul de dificila, totusi sunt doar 200-220 km aproximativ de la noi la Sibiel pe care cu trenul i-am face in peste 8 ore{Resita sau Caransebes-Timisoara-Sibiu,+Sibiu-Sibiel}.In legatura cu transferul Sibiu-Sibiel{daca nu vom gasi alta varianta decat cea cu trenul},am sunat la agentie si mi s-a spus ca da,probabil se va face transferul daca vom anunta...sa ajungem noi in Sibiu ca de acolo si pe jos ;) ,ajungem la Sibiel...sunt doar 18 km :thumbup: .

Offline pinkpanthere

• Full Member
  • Mesaje postate: 161
« Răspuns #31 : Luni, 07 Septembrie 2015, 16:59 »
Microbuz Bucuresti-Sibiel si retur
Constanta D.
Catalina Florentina P.

Offline costina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #32 : Marți, 08 Septembrie 2015, 11:42 »
pe ce ruta circula microbuzul bucuresti -sibiu ??? vreau sa stiu daca vine pe slatina???

Offline AnaElena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #33 : Joi, 10 Septembrie 2015, 19:35 »
Buna. Nu inteleg cum se face selectia, daca doresc sa particip, unde pot sa vad daca sunt inscrise persoane de varsta mea. Daca vreau sa ma inscriu nu imi cere varsta. Imi spuneti va rog cum se procedeaza.
Multumesc!

Offline cris_gl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #34 : Joi, 10 Septembrie 2015, 20:34 »
AnaElena.........la actiunile din SC conteaza doar virsta din suflet . Nu se tine cont de virsta pentru ca spiritul actiunilor este cel de buna dispozitie si toleranta  indiferent de virsta. Asa ca................curaj maxim ca va fi super ok.

Offline AnaElena

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #35 : Joi, 10 Septembrie 2015, 21:23 »
Multumesc de incurajare Cris_gl  :) Am vazut un interviu cu dl. Gigi Cindea din data de 9 aprilie 2013 in care mentiona faptul ca pune accent pe selectia persoanelor de varsta apropiata si actiunile se organizeaza pe intervale de varsta. S-a schimbat de atunci regula?

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14067
« Răspuns #36 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 09:13 »
Interviul a fost luat de Antena 1 acum vreo doi - trei ani. Stiu ca anuntasem atunci un program de excursii profilat, considerasem potrivit ca asresabilitatea sa fie limitata. Teoretic aparea usor si simplu de realizat si intuiam ca actiunea va determina un cadru  mai confortabil pt participanti, doar ca practic ...a fost imposibil. Sunt multe de povestit despre acele vremuri, cu incercari de cluburi zonale, de profilari etc. Nu e timp acum, sunt cu grupul de Madeira.
Important este ca in acest moment participarea la actiuni nu este limitata nici de varsta ci doar de ceva ce tine de nivelul de comunicativitate, sociabilitate, toleranta in grup.

Offline shtef38

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #37 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 10:31 »
Salutare tuturor!

Daca se intimpla sa mai fie cineva din Bacau, astept un semn sa analizam cum calatorim spre Sibiu.
[/quote]

Buna ziua,ma tenteaza aceasta actiune si incerc sa-mi fac "curaj"sa particip si eu pentru prima data la actiunile SC, sunt din Roman, inca nu m-am inscris, inca mai caut unde trebuie sa ma inscriu.... poate in weekend....

Offline Florin1968

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 278
« Răspuns #38 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 10:34 »
Vad ca se mai aduna din Moldova !

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #39 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 10:59 »
inca nu m-am inscris, inca mai caut unde trebuie sa ma inscriu.... poate in weekend....

shtef38, scrie chiar pe prima pagină:

Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi de la Bon Voyage Sibiu, agentia care se ocupa de Singles Camp, un Email cu toate detaliile de plata si conditiile. In situatia in care in termen de 5 zile de la inscriere nu ati primit Email-ul de rezervare de la agentie, adresati-va va rog la Email: office@bonvoyagesibiu.ro

Offline shtef38

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #40 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 11:10 »
shtef38, scrie chiar pe prima pagină:

Inscrierile se fac pe site-ul www.singlescamp.ro, la “Rezervari” Dupa inscriere veti primi de la Bon Voyage Sibiu, agentia care se ocupa de Singles Camp, un Email cu toate detaliile de plata si conditiile. In situatia in care in termen de 5 zile de la inscriere nu ati primit Email-ul de rezervare de la agentie, adresati-va va rog la Email: office@bonvoyagesibiu.ro

sar'na... m-am inscris  :pleasantry:

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1674
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #41 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 11:28 »
Distracţie faină!  *|*
E tare fain la Sibiel...

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #42 : Vineri, 11 Septembrie 2015, 19:22 »
 Cei care ne-am inscris la aceasta actiune,dupa ocuparea locurilor la pensiunea Sibiel,am inteles ca suntem cazati la pensiune Andrei,vom merge direct la aceasta pensiune sau mergem la pensiunea Sibiel si ulterior vom merge acolo in grup organizat....exista un program stabilit pentru ziua de vineri?...fiind prima actiune la care particip nu cunosc regulile de aceea intreb...am sunat la agentie si mi s-a spus sa urmaresc sau sa intreb pe forum ...poate ne "lumineaza"cineva care a mai participat si cunoaste detaliile...in cazul in care admin nu poate raspunde.Multumesc!

Offline wonderland

• Hero Member
  • Mesaje postate: 4882
« Răspuns #43 : Sâmbătă, 12 Septembrie 2015, 08:38 »

Gigi pregateste program pentru fiecare zi si surprize pentru diferite momente ale zilei.,  Deci, nicio grija, nu exista timp morti in actiunile Singles Camp. Dar poate cineva dintre cei care au fost in anii trecuti apare sa povesteasca cate ceva. Daca nu, vezi un pic pe actiunile anterioare. Sau si mai bine... mergi pe incredere :thumbup:

Este a V-a oara!!! cand avem aceasta actiune. Link-uri catre cele desfasurate pana acum:
2011: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1067.0.html
2012: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1206.0.html
2013: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1416.0.html
2014: http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,1730.0.html
Ingrijorarea nu alunga amaraciunea zilei de maine, dar rapeste bucuria zilei de azi. Zig Ziglar.

varsator38

• Vizitator
« Răspuns #44 : Sâmbătă, 12 Septembrie 2015, 11:43 »
Multumesc wonderland pentru raspuns!m-am uitat pe actiunile anterioare si mi-a placut ce am citit..