Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 27 septembrie 2015 editia V
om_shirley:
Florine, mi s-a facut deja dor de voi...
Stii cumva cine mai vine diin grupul care am fost pe Retezat?
Parca m-ar tenta o revedere......si mai ales ca spui ca vom degusta din toate, iar Gigi ne promite si petrecere . ;)
florin69:
Cu mare placere om shirley ( chiar daca nu-mi dau seama cine esti - pseudonimele astea , bata-le vina :tickedoff: ) ! O revedere in SC e intotdeauna o placere.
Nu stiu cine mai vine, inca nu s-a deschis lista dar nu-mi fac nici o grija. Eu sunt norocos si am parte intotdeauna de grup super. Te-ai convins si in Retezat. :applause: Asa ca , nu te mai gandi si vino, ai numai de castigat.... :dance:
varsator38:
Buna ziua,ma tenteaza aceasta actiune si incerc sa-mi fac "curaj"sa particip si eu pentru prima data la actiunile SC,de aceea intreb:mai sunt locuri?mai este cineva din vestul tarii care participa,ma intereseaza variante de transport.
Tatiana:
--- Citat din: varsator38 din Joi, 27 August 2015, 12:22 ---Buna ziua,ma tenteaza aceasta actiune si incerc sa-mi fac "curaj"sa particip si eu pentru prima data la actiunile SC,de aceea intreb:mai sunt locuri?mai este cineva din vestul tarii care participa,ma intereseaza variante de transport.
--- Terminare citat ---
curaj, curaj, o sa-ti placa cu siguranta! :)
varsator38:
multumesc Tatiana!am mai avut o tentativa de a participa la actiunile SC acum cativa ani si din pacate nu s-a intamplat din motive obiective{deces in familie},poate acum e momentul oportun,in cazul in care voi mai gasi locuri disponibile si variante de transport pentru actiunile in desfasurare.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă