Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 27 septembrie 2015 editia V
varsator38:
ce binevenit ar fi un transport grupat si din vestul tarii :)....Admin,am inteles ca timpul tau e pretios ,totusi indraznesc sa intreb:daca ajungem in Sibiu ce variante de transport avem catre Sibiel?cati km sunt intre Sibiu si Sibiel?
betty:
Microbuz Bucuresti - Sibiel
1. Betty(Elisabeta SIMION)
2.
3.
admin:
Intre Sibiu si Sibiel sunt 18 km. Pana in sat exista o singura posibilitate de a ajunge: taxi si e in jur de 35 Ron. Gara este la 3 km si chiar daca este conexiune pana acolo, nu exista solutie de transfer pana in sat. Noi am ajutat in fiecare an luand pe cei care soseau in Sibiu si transferandu-i la pensiune cu microbuzul nostru. De data aceasta eu am sa lipsesc - sunt in Turcia cu grupul cu guleta - si ramane ca doar Samiza sa va fi gazda. O sa vina si Sel... :) pe care multi din Bucuresti il cunosc deja. O sa discut cu Samiza sa organizeze ceva daca sunt solicitari de transfer, ea care este in tara si are lista de participanti stie mai bine fiecare cu ce urmeaza sa vina.
Carmen M.:
Salutare tuturor!
Daca se intimpla sa mai fie cineva din Bacau, astept un semn sa analizam cum calatorim spre Sibiu.
kriss:
Microbuz Bucuresti - Sibiel
1. Betty(Elisabeta SIMION)
2.Cristina L.
3.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă