Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Sarbatoarea toamnei. Sibiel 25 – 27 septembrie 2015 editia V

<< < (22/29) > >>

admin:
Pai Florinel, tata, eu care eram in Turcia pe guleta trebuie sa pun poze pe forum sau matale care ai participat la eveniment? Ce titlu are subforumul, "Impresiile si fotografiile facute de Gigi Cindea sau de organizatori", sau "Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre"? Topicul va este deschis voua, celor care ati fost acolo, sa va povestiti impresiile, momentele traite acolo, sa postati fotografii, nu sa fac eu un briefing ilustrat al actiunii. ??? Este adevarat ca dupa fiecare excursie la care particip "povestesc" in cuvinte si imagini ceea ce am simtit eu, ceea ce cred ca ajuta in intelegerea actiunii pt anii urmatori, dar asta nu inseamna o "datorie". Este o placere a mea sa scriu, atunci cand am timp.

La fel cu "datoria" asta de a posta imagini, am mai simtit si cand mi se cereau imperativ adresele de Email, lista de participanti. Am mai explicat referitor si la aceasta, ca este doar un ajutor pe care il dau dupa actiuni, datorita comunicarii limitate. Nu toata lumea schimba adrese de Email si numere de telefon, adrese de FB sau altele...Asa ca am venit in ajutorul lor...Dar nu e o "datorie organizatorica". Oricum asa cum am anuntat, incepand de anul viitor, o sa dispara aceasta transmitere, incerc pe cat posibil sa determin o crestere a interactiunii intre participanti in timpul actiunii, nu dupa finalizarea ei.

Rodica_I:
Domun Candea :D  , aveti mila  :smitten: , noi si comunicarea , oare de ce suntem singuri  , nu din lipsa comunicarii....
Gigi nu ne lasa de izbeliste  :bow: , ca ramnem fara fotografii ..., suntem asa de preocupati sa ne cunoastem  ca uitam sa facem poze ,schimb de adrese , numere de tel .... :angel:
Cu postarile ...cam greu , uneori ...  frige tastatura? ::)

Florin1968:
Ei, asta e, se mai produc si schimbari neasteptate in modul obisnuit de desfasurare a actiunilor SC !

admin:
Dupa fiecare actiune fotografiile au sa ajunga la toti participantii, la fel ca intotdeauna Rodica.  :) Este bucuria mea sa va surprind in momentele placute, sa aveti amintiri...Nu la fotografii m-am referit in mesaj, atunci cand i-am raspuns lui Florin ci la lista de adrese. Si acolo este diferentiat Singles Travel/Singles Camp, dar este prematur sa dau detalii. Am anuntat acest lucru cu ceva timp in urma si asa o sa fie anul viitor. Sunt multe motivatii care m-au condus la aceasta decizie, dar cea mai importanta este cea de a impulsiona mai mult comunicarea in grup pe perioada actiunilor. Numarul de participanti/actiune are sa creasca in 2016 la mai multe excursii din tara (asa cum am procedat anul acesta cu Delta), o sa fie completari de program cu mai mult entertaiment pt a creste disponibilitatea la socializare.
Iti raspund si tie Florine, Singles Camp trebuie sa evolueze continuu, sunt normale schimbarile si modificarile. Eu nu sunt vesnic, o sa obosesc si eu fizic la un moment dat si atunci vor fi altii care vor continua ceea ce fac eu acum. Si vreau ca ceea ce las sa fie cat mai usor de dus mai departe...Poate faci un efort sa intelegi intentia mea de bine, nu de limitare sau de altceva...Ok?

Florin1968:
Eu am recunoscut in o postare anterioara ca nu am facut nici o poza la Sibiel, nu stiu cum s-a ajuns la lista de adrese. De aceea am postat ce am postat, nu m-am referit la scopul actiunilor initiate de Gigi, care l-am inteles deja, dar repet nu era vorba de scopul actiunilor.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă