Autor Subiect: Cooking Camp 6 - 8 noiembrie 2015  (Citit de 46537 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline EmBo

• Hero Member
  • Mesaje postate: 907
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Cooking Camp 6 - 8 noiembrie 2015
« Răspuns #105 : Luni, 09 Noiembrie 2015, 22:44 »
P.S. Tu nu i-ai  invatat reteta  de esspreso ?

;D
Nu, in microbuz nu le-am spus povesti asa cum v-am spus voua (erau obositi si nu voiam sa-i adorm :) ), dar le-am pus muzica care-mi place mie si care i-a tinut treji pana la Bucuresti.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #106 : Marți, 10 Noiembrie 2015, 12:34 »
Singles Camp inseamna un loc in care lumea poate sa se cunoasca, sa-si faca noi prieteni, sa se distreze, sa viziteze...Iar evenimentul acesta, Cooking Camp, a fost gandit ca unul dedicat in acest sens...Ma bucur sa vad ca oamenii apreciaza si folosesc ceea ce am creat eu...Ca se imprietenesc, ca reusesc sa sparga niste bariere si sa socializeze....

Am urmarit cu placere, zilele astea doua, ce au scris Embo si Rentzi...Simt ca trebuie sa ma uit, sa am ca reper si tinta a muncii mele oameni ca ei, a altora ca ei...A celor care stiu sa aprecieze efortul meu....Le multumesc celor doi pt modul subtil, dedicat si elegant in care au facut-o....

Interesant pt mine este un sentiment, o senzatie mai putin cunoscuta si perceputa pana acum...Cred si o recunosc ca venita din ipocrizie, dintr-o falsa grija sau moralitate.

Sunt uneori momente in viata in care-ti triezi prietenii. Pe de o parte, cei care inteleg, care stiu ce esti si-ti arata toata increderea si apropierea lor, pe de alta, cei care doar s-au afisat ca-ti sunt prieteni....
Pt mine un astfel de moment a venit...Si prietenii au inceput sa se cearna....de restul.  :)

Pe curand prieteni!  :thumbup:

Offline gabriela67

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
« Răspuns #107 : Marți, 10 Noiembrie 2015, 20:24 »
In primul rand ii multumesc lui Emil pentru poveste si poze, evident! Tot in primul rand ( dar cu bis) lui Gigi pentru ca a fost ( ca de obicei) o excursie in care m-am simtit excelent . In al doilea rand tuturor celor care au participat si care m-au facut sa ma simt minunat. Cei care nu au fost prezenti..... au ce regreta!
Si.... multumesc Cristina pentru tort! Mi-ai facut o surpriza adevarata!

Offline cris_gl

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 91
« Răspuns #108 : Marți, 10 Noiembrie 2015, 22:48 »
       Emil , ai prezentat actiunea atit de frumos si cu vorba si cu poza . Sa lasam imaginatia celor care nu au participat la eveniment sa functioneze si sa isi imagineze  ce fete aveam  dupa o cana de vin fiert si  bucate alese . Ce chef de dans si voie buna am avut . Sa isi imagineze cum este sa bei o tuica fiarta  dupa o drumetie pe munte intr-o zi de toamna superba , apoi sa  te bucuri de veselia din bucatarie .
     Da, numai cu chicoteli  s-a facut toata  mincarea . Acesta a fost  ingredientul de baza la orice mincare pe care am facut-o . Pe linga indicatiile bucatarului profesionist  noi am adaugat ingredientul minune  , RASUL SI VOIA BUNA  .
      Despre torturi..........cu siguranta s-au mai gindit si altii sa ne oferim unii altora mici surprize cu diferite ocazii . De multe ori viata agitata de zi cu zi  ne face sa mai uitam de ceea ce este simplu  si firesc . La aceasta actiune  am surpris eu ,dar cu siguranta in alte actiuni vor fi si alte  surprize placute de care sa ne amintim cu drag .
      Este placut sa ne intilnim, sa ne simtim bine , sa ne putem detasa de viata de zi cu zi , sa ne bucuram unii de altii , de ceea ce avem mai bun in noi fiecare .

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
« Răspuns #109 : Miercuri, 11 Noiembrie 2015, 09:26 »
"Este placut sa ne intilnim, sa ne simtim bine , sa ne putem detasa de viata de zi cu zi , sa ne bucuram unii de altii , de ceea ce avem mai bun in noi fiecare" . Asa este Cristina, tu esti o fiinta vesela, care stie sa ia doar bunul, sa nu se uite la lucrurile mai putin placute, incomode...Se vede ca stii sa traiesti clipa. Vezi tu insa, sunt oameni care nu stiu sa se  bucure, care uita de ce sunt intr-un loc si singura lor grija, singurul lor interes este sa vada ce fac x sau y. Cata energie, cat timp pierdut pt a scana, a inregistra, apoi a toca...Si asta pt ce? De ce trebuie sa ne intereseze cate pahare a baut x in vacanta, sa stai sa contorizezi asta? Sau ca cineva a exagerat intr-o seara cu distractia? Poate sa i se intample oricui sa bea un pahar in plus la o petrecere....Te simti bine, razi, dansez, te bucuri de o companie placuta si te ia valul...Te trezesti a doua zi cu sentimentul acela de "vai de mine ce am facut", "ce o sa zica lumea?". Cred ca majoritatea dintre noi a trecut macar o data prin "experienta" asta....Daca nu ti s-a intamplat macar o data asta, inseamna ca esti exagerat de rational...Daca este izolat. nu este de acuzat, de discutat, de aratat cu degetul, de marcat...Si te gandesti ca intamplandu-se intr-un cerc inchis de prieteni, totul va ramane acolo...Uite insa ca nu e asa pt ca sunt persoane care sunt "vigilente", taxeaza, povestesc....Ce urat! Ce degradant! Sa te distrezi cu cineva si apoi sa-l povestesti unora pe care nu-i intereseaza, nu cunosc despre cine e vorba...

Dupa o astfel de excursie, dupa o astfel de poveste frumoasa spusa si ilustrata de Emil ar fi trebuit sa continui si eu cu poze, cu gandurile mele, cu ceea ce am simtit acolo cu voi si in dimineata aceea de vis pe Magura si jos in bucatarie si in bar...Dar uite ca trebuie sa vorbesc si de lucrurile mai putin placute dintr-o excursie...

Pt ca sunt o persoana care-si asuma toate borcanele aruncate in cap, pt care este mai important ca oamenii sa se simta bine, decat "siguranta" sa, va vorbesc punctual despre lucrurile care imi repugna, pe care nu le consider normale intr-un cerc care se vrea de prieteni. Si despre ce se intmpla cu cei care procedeaza in acest fel...

Fiecare excursie isi are actorii sai, povestea sa...Si frumos ar fi sa ne amintim cu placere despre fiecare din cei cu care am calatorit, am ras, am dansat, am drumetit...Nu sa ne gandim, vai omul acela va mai veni in vreo excursie, uite ce spune despre x si y, oare asa vorbeste si despre mine? Oare asa am sa fiu si eu tinta? Ar fi normal ca intr-un cadru intimizat de vacanta lumea sa se simta bine, sa fie lejera, sa nu fie preocupata de ce vor zice cei din jur...Sa se concentreze doar pe voie buna...Sa lase timiditati, interiorizari, problemele de acasa si sa intre in vartejul bucuriei ce se creaza in interiorul unui grup. Totul sa se desfasoare in limitele decentei si bunului simt, dar cu elasticitatea data de ideea de grup de prieteni...

Am prmit doua telefoane. Unul pe drumul de intoarcere a grupului spre Bucuresti, unul la doua zile dupa excursie. Apoi inca unul ieri seara cand ajungeam acasa dupa calatoria in Moldova.... (Despre discutiile si ce am vazut acolo am sa va povestesc la Intentii). Toate trei telefoane se refereau la acelasi lucru: erau dezamagite, deranjate de modul in care 2 persoane tocau ce le iesea in cale...Care vorbeau atat de tare, incat a fost nevoie de tactul lui Emil sa atenueze "poluarea" sonora....Tot grupul a fost deranjat, dar din pacate, asa cum imi explica cineva, nimeni nu a avut curajul sa intervina...Sa nu devina si el tinta...

Imi pare rau, dar asa ceva nu admit in Singles Camp si indiferent cum se judeca de unii masurile pe care le iau, de atentionare, de ban, de excludere, indiferent cat se discuta apoi in cercurile "critice si moraliste" la adresa mea, imi asum borcanele in cap si nu pot decat sa le transmit astfel celor doua persoane (se stiu bine cine sunt si daca au dubii, pt confirmare isi pot verifica account-ul (contul) de user de pe forum) , ca locul lor nu este in excursiile Singles Camp. Ca aici participa doar persoane care nu au de comentat la adresa altora, ca mergem in excursie sa ne simtim bine, sa radem, sa glumim, fara teama ca vom fi tinte, ca vom fi discutati, barfiti, indicati....

Asa cum am procedat in trecut cu altii, mai recent - cu Dianna (pt modul ei urat de a scrie pe forum la adresa Rodicai), la fel se intampla si cu cele doua persoane acum. Nu vreau ca in vacantele noastre lumea sa fie agresata de astfel de discutii...Este ceva rar in SC, dar pt ca totusi se intampla, am tinut sa nu bag sub pres si sa explic.

Va promit, celor care veniti cu mine, ca o sa gasiti doar intamplator si atunci pt o singura data astfel de persoane....Imi doresc ca SC sa fie acel grup armonios, tolerant, prietenos, de care are nevoie atata lume... :)

Offline cristina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 12
« Răspuns #110 : Joi, 12 Noiembrie 2015, 15:14 »
Buna ziua, dragii mei!
Emil se dovedeste un adevarat artisf fotograf, pentru ca a ascuns cu buna stiinta balamucul din bucatarie si maldarul de vase pe care constiinciosi le-am spalat la final. O toamna frumoasa, o excursie reusita, oameni veseli si dornici de distractie; exact ceea ce si-a propus aceasta vesela comunitate care m-a adoptat; sau asa cred, cel putin! Cu drag,urari de bine si multumiri tuturor!

Little Bee

• Vizitator
« Răspuns #111 : Joi, 12 Noiembrie 2015, 16:18 »
 Emil, cum ne-ai obisnuit deja de pe guleta, pozele tale depasesc cu mult capacitatea de exprimare a cuvintelor 😀 . Multumim pentru aceasta cronica in imagini, atat de sugestiva.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #112 : Joi, 12 Noiembrie 2015, 19:26 »
krondia, Mimi, cristina, Little Bee, multumesc pentru aprecieri!   :blush:
Pozele ca pozele, dar mancarea gatita de noi a fost fabuloasa. Spre finalul actiunii n-a mai incaput nimic, eram full. :D

Apropo de goeleta, Micuta Albinuta, cine esti, pentru ca nick-name-ul tau nu-mi sugereaza nici un indiciu?!

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #113 : Joi, 12 Noiembrie 2015, 21:22 »
Duminica am vizitat Castelul Bran. Cateva imagini mai jos.

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #114 : Joi, 12 Noiembrie 2015, 21:22 »

Offline EmBo

• Hero Member
« Răspuns #115 : Joi, 12 Noiembrie 2015, 21:23 »