Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumuri bucovinene: Transraraul 27 - 31 mai 2015
dauina:
--- Citat din: Rentzi link=topic=2056.msg109067#msg109067 date=1414942614
@ dauina - ....ma aptin ca e zi de vot.... :magic:
[/quote ---pai, m-ai aPtine-te asa ..fo' 2 sapt zic! Dar vezi, prea multa aPtinere nu-I deloc sanatoasa!!! :bully: :tomato:
--- Terminare citat ---
ingrid:
Doresc sa ma alatur grupului si sa va insotesc si eu in traseele pe care le veti face in zilele de 29 si 30, eu fiind din Vatra Dornei. Se poate Gigi ? Dar pana atunci ne revedem in Maramures.
admin:
Bineinteles Ingrid!
admin:
Azi am definitivat cu ghizi montani pe care o sa-i avem cu noi in cele doua zile in zona Vatra Dornei. Am decis si locatiile, o sa stam in doua pensiuni care o sa va placa mult, sunt convins... :) In prima noapte vom ramane la Vama, jud. Suceava, iar urmatoarele trei langa Vatra Dornei, intr-o pensiune deschisa anul trecut.
Initial stiiti ca am vrut sa innoptam la Cabana Rarau, dar am discutat cu cei de la Rarau Turism si nu mi-au putut garanta ca lucrarile de renovare se vor incheia pana la sfarsitul lui mai. Asa cu 3 nopti de sedere la Vatra Dornei, nu vom mai fi nevoiti la o mutare in plus...Iar programul turistic ramane identic.
Pe prima pagina am completat acum si traseele pe care le vom face, o zi vom fi pe "12 Apostoli" si in cealalta vom urca pe Varful Ousorul.
Mai jos sunt filmulete cu fiecare:
www.youtube.com/watch?v=L8NkVvnnn0c
Varful Ousorul
www.youtube.com/watch?v=aeQw_neocHo
Traseu 12 Apostoli
De data aceasta, desi dupa cum ati vazut si in montajele de fotografii de mai sus traseele sunt destul de usoare, o sa avem in fiecare zi cate doi ghizi montani locali. O sa ni se povesteasca pe tot traseul, vom primii o multime de informatii, o sa mai iesim de pe traseu sa vizitam cate o manastire, cate o stana...Si fiind doi, plus ca mai sunt si eu in preajma...oricine poate urca... :) Trebuie doar echipement, un pic de conditie fizica si antrenament inainte si ambitie acolo...
admin:
Va povesteam ca am ales doua locatii, doua pensiuni agroturistice in adevaratul sens al cuvantului. Zilele urmatoare am sa postez mai multe fotografii cu fiecare dintre ele, urmand ca inainte de eveniment sa va precizez si numele locatiilor. :)
Am discutat cu gazdele noastre, la ceea ce ni se va oferi la micul dejun si de asemenea referitor la posibilitatea de a comanda de mancare acolo.
La micul dejun vom primi produse naturale din gospodariile propii: lapte de vaca, unt de casa, branza facuta de ei, gemuri, oua din gospodarie. :dance: Micul dejun intra in tariful general.
Pt pranzurile reci, atunci cand o sa mergem cu ghizii in drumetii, o sa putem comanda cu 13 RON 2 sandviciuri mari cu produse de casa. Iar seara la intoarcere pastrav din lacul propriu de langa pensiune, cine doreste ciorbe taranesti, apoi alte feluri de baza ceea ce alegem sa ne pregateasca gazda.
Nu stiu daca Samiza a dat drumul la Email-urile de rezervare, nu stiu care este situatia in acest moment la inscrieri, daca sunt peste numarul de locuri sau nu, ce vreau sa precizez este ca NU EXISTA POSIBILITATEA DE EXTINDERE A GRUPULUI. Locatiile pe care le-am ales sunt in zone mai izolate, am preferat un cadru natural exceptional, decat sa aleg zone de trafic. Asa ca nu avem cum sa cazam apropiat, plus ca masina care ne va transporta nu are decat 19 locuri.
Asa ca cine isi doreste sa participe sa tina cont de ce am precizat, sunt locuri foarte putine si nu avem posibilitatea de a mari grupul.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă