Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Natură şi spiritualitate - Parcul National Buila Vanturarita 14 - 17 mai 2015

<< < (5/11) > >>

Mimi:
 Am inteles. Astept vesti si dau o"fuga" pe alte site-uri sa vad ce ar fi de facut .

PGabriela:
Gigi, eu ajung in data de 13 mai in SIBIU - la Pensiunea Ela (str NOUA 43) mi-am facut rezervare.
Cum iau legatura cu tine ? Sa-mi spui te rog in 14 mai ORA SI LOCUL unde sa merg? multumesc

admin:
Acum lucrez la aceasta excursie, am fost insa nevoit sa intrerup pt a raspunde unor Email-uri si unor intrebari pe forum. In 3 - 4 ore maxim va sun pe fiecare in parte si va dau toate informatiile. Suntem putini, asa ca o sa fie simplu.

admin:
In aceasta excursie depindem mult de vreme. Sper sa fie una potrivita drumetiilor...sa putem face traseele propuse in conditii de confort...
Maine mai vedem odata cum e cu vremea, dar dupa cum arata cel putin joi si vineri va fi ok, iar sambata trebuie sa ne strecuram printre stropi.
Nu uitati de pelerine, rucasecele si apa. Incaltaminte adecvata drumetiei, pantalon, bluza sport...Asta stiti deja.

In parcul national vom avea un ghid local, care stie potecile ca in palma, asa ca vom avea suport maxim din acest punct de vedere. Traseele noastre trec pe la mai multe asezaminte religioase, o sa intram si o sa le vizitam. La punctul de informare de la Horezu vom primi mai multe informatii despre fiecare in parte.

O sa ajungem si la mesteriii olari, cine doreste sa-si cumpere ceva cu adevarat traditional acolo are ocazia. Obiectele sunt mult mai ieftine decat in targuri si sunt absolut autentice.

aprilie:
Este o actiune absolut deosebita. Mie mi-ar fi placut mult sa pot participa. Va doresc sa aveti vreme frumoasa si sa va bucurati de toate minunatiile pe care o sa le vedeti.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă