Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

In inima muntilor Retezat 8 - 12 iulie 2015

<< < (2/22) > >>

admin:
Si mie imi e tare-tare dor de atmosfera aceea de cabana, seara...Ohh cati ani au trecut...

ludmila:
Buna S.C. De cand astept sa merg in Retezat! Este si perioada care imi convine, deci , ma inscriu la aceasta actiune, urmeaza sa-mi fac rezervare.  :dance:

admin:
Luminita!!!  :dance:  :thumbup: Cu tine acolo la cabana, sunt convins ca o sa fie fun!
Hai sa strangem o trupa faina pt noptile acelea in creierul muntilor! Daca cineva are chitara si stie sa cante o duc eu pana sus! Si orice alt instrument, numai pian sa nu fie!  ;D ;D ;D

ludmila:
Salut GIGI! Ma bucur ca te "vad" si sper ca esti bine! Abia astept sa ne reintalnim. De distractie ce sa zic, o sa fie distractie , nu conteaza altitudinea! Te pup si sa auzim de bine!  :thumbup:

ileana_b:
Buna ziua.
Retezatul, acesta este zina muntilor din Romania.
Munti inalti si majestuosi, varfuri semete si stancarie "inverzita", vegetatie cat cuprinde, lacuri glaciare "fara numar", cald si rece de la o ora la alta, temperaturi scazute noaptea, imagini de neuitat. Pe scurt cel mai frumos masiv din Romania, fara indoiala.
Am facut trasee in Retezat  de la cabana Pietrele pe cand nu era renovata , de la cabana Gura Zlata pana la Gemenele in rezervatie, cu cortul o saptamana in Poiana Pelegii (minunata poiana) dar tot as mai merge iar si iar in acest masiv. Imaginile splendide de pe vf. Retezat pe vreme senina, pitorescul Tau dintre Brazi si frumusica Gentiana (unde ne asaltau milioane de musculite) tare le-as mai dori.
Totusi in cadrul serviciilor incluse nu se regaseste ca masa decat un singur mic dejun...
Si apropos mancarea la cabana era f gustoasa si ieftina, fasolea gatita bine bine. :)

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă