Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
In inima muntilor Retezat 8 - 12 iulie 2015
acbard:
Ludmila , ca de obicei , descrieri foarte ... "precise" :giggle:
admin:
Mimi ti-am retransmis. Vezi daca ti-au ajuns...
Multumesc tutoror celor care mi-au transmis si ...a doua parte a excursiei prin...pozele facute! :flori:
acbard:
Nasu' am preluat legatura ...
Intr-adevar , o excursie foarte reusita , datorita in primul rand lui Gigi , pentru organizare , si in al doilea rand noua , montaniarzilor :strong:
Referitor la surpriza de la pensiunea din Salasu ... am descoperit o combina cu PICK-UP !!! langa care erau asezate ordonat discuri de vinil din vremurile si cu formatii care ne-au facut sa lacrimam : Phoenix , Black Sabbath , Hendrix , Led Zeppelin , Celelalte Cuvinte , Beatles ... Ce sa mai zici ?? :worthy:
Noroc cu Gigi , care nu a pregetat sa-si ia halatul de doctor si sa ne trateze , asa cum doar el stie ... :coolsmiley:
Ca sa fiu pe deplin sincer au mai fost si niste discuri cu tangouri , disco , muzica usoara romaneasca ...
Multumesc Gigi , a cata oara ? , si sa ne ai in vedere si pe viitor !
Pe ceilalti va imbratisez ! Ca de pupat v-a pupat Florin ;)
acbard:
Hai ca deja am vorbit cam mult . Dar ... Gigi nici eu nu am primit email-ul general !
Mimi:
Eu l-am primit (e-mailul) intre timp,retransmis de catre Florin(multumesc) ,dar nu am avut timp sa-l deschid.Promit s-o fac cat mai curand.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă