Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Vacanta in paradisul verde al Insulelor Azore 14 - 21 august 2015
pinkpanthere:
Se apropie si aceasta destinatie de vacanta. Dar nimeni nu comenteaza nimic despre urmatoarea excursie afara ci, mai degraba, despre destinatii din septembie, spre exemplu. A aparut vreo problema?
admin:
Da, din pacate se intra cam greu in atmosfera online de vacanta... ??? ::) O mai "incalzeam" eu, dar cum sunt dintr-o excursie in alta e mai greu...Acum sunt in Spania iar doi dintre participantii la Azore sunt si ei aici cu mine...Si nu sunteti decat 8...cu mine 9...
Ma intorc pe 10, atunci am sa postez amanuntele, trimit Email-urile cu detalii si apoi in 14 august ne vedem in aeroport...
Pt ca e un grup mic, probabil ultimul de aceasta dimensiune in Singles Camp, mi-as dori mult ca cei care participa sa inteleaga ca e foarte usor sa fie afectat sentimentul de intimizare si sa stea cat mai mult posibil in grup...Detasarile in situatiile unui numar mic de participanti sunt catastrofale pt atmosfera de grup...Ar fi pacat de tot efortul meu si de asteptarile celorlalti...
pinkpanthere:
La multi ... multi ani! Cat mai faini. Anul 2015, conform numerologilor, este anul cifrei 8. Asadar, anul tau norocos. Nu mai am rabdare, am emotii, abia astept sa plecam spre o destinatie unica, extrem de frumoasa; sa vad, pe viu, frumusetile postate. Vacanta placuta in continuare, acolo unde va aflati acum.
admin:
Multumesc mult! :flori: Sper sa fie unul norocos, asa m-au "amenintat" multi! :) :) :) Cat despre Azore, ii dai seama ca si eu sunt la fel de nerabdator...Dar mai este foarte putin si... :dance: *|* :dance:
pinkpanthere:
Sa ne traiti amandoi. Sunteti singurii care v-ati gandit si la noi, cei singuri. :flori:
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă