Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Drumul florilor spre Gradina Zanelor. Cozia 7 - 10 mai 2015
admin:
Si un ultim set de fotografii. Ma indrept apoi pe cararea de peste munte, poimaine voi fi aproape de locurile astea si totusi atat de departe...Imi pare rau ca ma despart de Cozia, de grupul care a fost acolo...dar sunt convins ca o sa ne reintalnim. Nu in aceiasi formula, dar oricum...
"Moaca" o specie de peste preistorica. La maturitate isi pierde picioarele si ajunge la 10 cm. Localnicii il considera o delicatesa.
admin:
dianna:
Si in incheiere o poza a fotografului nostru demn de National Geographic :applause:
Ii multumesc Angelei pentru poza foarte reusita si ca mi-a dat voie s-o pun pe forum :)
krondia:
--- Citat ---Si in incheiere o poza a fotografului nostru demn de National Geographic
--- Terminare citat ---
Foarte frumoase toate pozele dar aşa e, arta cere sacrificii... :applause:
trv_dan:
Excelenta excursia - 4 zile de drumetii in locuri foarte frumoase insotiti de un ghid care parca era un pasionat gradinar care se mandreste cu a sa gradina. Paduri seculare, peisaje de vis, cascade, flori si efort fizic sustinut. Seara relaxare la spa si mancare buna. Nu stiu altii cum sunt, dar eu as mai fi ramas..
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă